Cadde Sürpriz bir şekilde evlenmişti! Demet Evgar'ın bebeği göründü

Sürpriz bir şekilde evlenmişti! Demet Evgar'ın bebeği göründü

19.03.2022 - 08:27 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde rol alan Gülcan Arslan, yakın dostu Demet Evgar'ın nikahından özel anları paylaştı. Arslan'ın paylaştığı videoda 3.5 aylık hamile olan Demet Evgar'ın karnının bir hayli büyüdüğü görüldü.

Sürpriz bir şekilde evlenmişti Demet Evgarın bebeği göründü

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, altı yıldır devam eden birlikteliklerini aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürdüler. Çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı.

Haberin Devamı

Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlendi.

Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından; Evgar-Babataş çiftinin düğünü dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşecek.

BELİRGİNLEŞEN KARNI GÖZÜKTÜ
Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) Türkiye Ofisi’nin ilk 'İyi Niyet Elçisi' seçilen Demet Evgar, geçtiğimiz haftalarda bebek beklediği iddialarıyla gündeme gelmişti. Üç aylık hamile olduğu öne sürülen Evgar, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıitı.

Nikah töreninden özel anları Evgar'ın yakın dostu Gülcan Arslan paylaştı. Ünlü oyuncunun yayınladığı bir videoda, Evgar'ın karnının bir hayli büyüdüğü görüldü.

Sürpriz bir şekilde evlenmişti Demet Evgarın bebeği göründü

Haberin Devamı

ASMALI'DA ROMANTİK ANLAR
Geçtiğimiz temmuz ayında da Demet Evgar-Levent Babataş çift, Asmalımescit'te bir mekanda görüntülenmişti. Müzik eşliğinde romantik dakikalar geçiren çift, sık sık birbirine sarılarak şarkı söylemişti. Gazetecileri fark eden ikili, apar topar mekandan ayrılmıştı.

Sürpriz bir şekilde evlenmişti Demet Evgarın bebeği göründü