Cadde Survivor 2021 ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül ne oldu? Survivor 28 Ocak anlat bakalım oyununu kim kazandı?

Survivor 2021 ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül ne oldu? Survivor 28 Ocak anlat bakalım oyununu kim kazandı?

29.01.2021 - 00:39 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 yarışması tüm hızıyla sürüyor. Salı günü yaşanan eleme heyecanı ardından ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Ünlüler, Bahar2ın gidişiyle bir kişi daha azaldı. Peki, Survivor 28 Ocak ödülü nedir?

Survivor 2021 ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül ne oldu Survivor 28 Ocak anlat bakalım oyununu kim kazandı

Ünlüler ve gönüllüler, uzun bir haftanın ardından yemek için mücadeleye başladı. Gönüllüler bu hafta kimseyi kaybetmedi ancak bir süredir ödül oyunlarında başarı sergileyemediler. 28 Ocak Survivor ödülünü kim, hangi takım kazandı? İşte, Survivor 2021 ödülü ve kazanan takım...

Haberin Devamı

SURVİVOR 28 OCAK ÖDÜLÜ NEDİR?

Uzun süredir aç olan her iki takımın yarışmacıları önemli bir ödül için parkura çıktı. Ünlüler ve gönüllüler takımından herhangi birinin yarışmayı kazanması durumunda ödül köfte ekmek olacak. Yanında da soğuk kolalar yer alacak.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Çoğu yarışmacının hayalini kurduğu ödül, bu hafta iki takımın da karşısına çıktı. Ünlüler de, gönüllüler de hız kesmeden mücadele ediyor... Perşembe akşamının ödül oyununu ise 10'a 8 gönüllüler aldı.

SURVİVOR ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

28 Ocak akşamı TV8'de yayımlanan Survivor 2021 yarışmasında anlat bakalım oyunu ile eğlenceli dakikalar yaşandı. Oyunun ödülü ise tuzlu kurabiyeler oldu. Anlat bakalım yarışmasının kazananı ise gönüllüler takımı oldu.

Haberin Devamı

Survivor 2021 ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül ne oldu Survivor 28 Ocak anlat bakalım oyununu kim kazandı

Yazarlar