Cadde Survivor 2022'de nefes kesen gece! İşte Survivor All Star finalistleri

Survivor 2022'de nefes kesen gece! İşte Survivor All Star finalistleri

30.06.2022 - 00:31 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star yarışmasında sona gelindi! Son dört isim belli olmuştu ve ardından çarşamba akşamı ise Survivor yarı final oylaması gerçekleşti. Ertesi gün 2022 Survivor finali gerçekleşiyor. Adem, Batuhan, Nisa ve Ayşe İstanbul yarı finalinde aileleri ile görüştü ve ardından üçlü koltuk için halk oylaması gerçekleşti. Peki, 2022 Survivor All Star finalistleri kim oldu?

Survivor 2022de nefes kesen gece İşte Survivor All Star finalistleri

TV8 ekranlarında Survivor All Star'da serüveni son buluyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı olarak başlayan mücadelesinde son 4 isim belli olmuştu. Çarşamba günü gerçekleşen yarı final yapıldı ve Adem ile Batuhan'ın ardından üçüncü yarı finalist de belirlendi. İşte, Survivor' veda eden isim..

Haberin Devamı

DUYGUSAL ANLAR

Survivor'ın yarı finali Tersane İstanbul'da düzenlendi. Yarı final için Dominik'ten gelen Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel ayağının tozuyla aileleriyle buluştu.

Nisa ve Ayşe'nin ailesi ile buluştuğu anlar duygulandırdı. Yakınlarına sarılan yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı.

Survivor 2022de nefes kesen gece İşte Survivor All Star finalistleri

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Adem ve Batuhan direkt yarı finale yükselmişti. Ayşe ile Nisa arasında halk oylaması sonucunda bir isim daha yarı finale yükseldi. Sonrasındaki ikinci oylama ile iki finalist netleşti.

Oylama sonucunda yarı finalist olan isim Nisa oldu, Ayşe yarı finalde şampiyonluğa veda etti. Böylece gönüllüler takımından final sürecine kalan tek isim olarak 2022 sezonunu kapattı.

Haberin Devamı

Survivor 2022de nefes kesen gece İşte Survivor All Star finalistleri

"YİNE UCUNDAN DÖNDÜK"

Yarı finalde veda eden Ayşe Yüksel, ''Hepinizden Allah razı olsun. İnandığımız bir yol vardı yine ucundan döndük. Belki başlarda yaptığım hatalar oldu. Ama önemli olan her zaman gülüşümden hiçbir zaman taviz vermedim. Ben Ayşe Yüksel'im, ne olursa olsun güleceğim. İnsanların aklında somurtkan, devamlı ağlayan bir isim olarak kalmak istemiyorum. Teşekkür ediyorum.'' sözlerini kullandı.

Perşembe akşamı yarışacak iki finalistin belirlenebilmesi için de canlı yayında ikinci bir oylama yapıldı. 

Survivor 2022de nefes kesen gece İşte Survivor All Star finalistleri

SURVİVOR FİNALİSTLERİ 2022

Yarışmada çarşamba akşamı gerçekleşen yarı final gecesinde üçüncü yarı finalistte belirlendi. İkinci oylama ile finalitsler belli oldu ve ilk isim Adem, ikinci isim de Nisa oldu.

Survivor 2022de nefes kesen gece İşte Survivor All Star finalistleri

"BUGÜN KISMETMİŞ"

Nisa'nın finalist olmasının ardından söz alan Ogeday, ''Nisa ile bir karar almıştık. duyulduktan sonra bir şey inkar etmedik, var da demedik. 6 ay boyunca benden bunu duymayı çok istediniz, bugüne kısmetmiş. Yaşadığımız duyguyu orada belli etmeyelim, yarışa odaklanalım dedik'' sözlerini kullandı.

Ogeday'ın vedası sırasında da aynı ifadeyi kullanan Acun Ilıcalı ise Ogeday'ın sözlerine karşılık, ''Bir sebepten elendin demiştim ya, o sebep şu söylediklerin'' dedi. 

ŞAMPİYON BU AKŞAM BELLİ OLUYOR

Survivor büyük finalinde Adem ve Nisa karşı karşıya gelecek. İki yarışmacı canlı yayında sms oylamasına çıkacak. Survivor 2022 şampiyonun belli olacağı büyük final ise 30 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak.