Cadde Survivor 2023 şampiyonu belli oldu! İşte ilk sözleri

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu! İşte ilk sözleri

13.06.2023 - 20:42 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8'de ekrana gelen 'Survivor 2023'te; Yusuf Yıldız, Nefise Karatay, Ertuğ Onur Yaşlıoğlu ve Özgür Tetik arasından büyük finale giden yarışmacılar, 12 Haziran Pazartesi akşamı canlı yayında belli olmuştu. Acun Ilıcalı, beş aylık zorlu mücadelenin sonunda Survivor 2023'ün şampiyon olan ismini ve programın gelecek sezondaki formatını açıkladı.

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu İşte ilk sözleri

Bu yıl 'Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler' formatı ile izleyici karşısına çıkan Survivor 2023, heyecan dolu anlara sahne oldu. Survivor 2023'te Yusuf Yıldız, Nefise Karatay, Ertuğ Onur Yaşlıoğlu ve Özgür Tetik arasından büyük finale giden yarışmacılar 12 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleşen yarı finalde belli oldu. İki isim Survivor hayaline veda ederken, iki isim de  büyük finale adını yazdırdı.

Haberin Devamı

Dominik Cumhuriyet'inde gerçekleşen yarışmaların ardından İstanbul'a gelen yarışmacılar, Kuruçeşme'de gerçekleşen canlı yarı final gecesine aileleriyle buluşmanın heyecanını yaşadı. Survivor'da hem hüzün hem mutluluk aynı anda yaşandı.

ÖZGÜR İLE NEFİSE FİNALE KALDI

Büyük finale saatler kala Survivor 2023'e veda eden isim Ertuğ oldu. Final koltuğunda oturacak iki yarışmacının belirlenmesi için Nefise, Özgür ve Yusuf, üçlü SMS oylamasına çıktı. Survivor 2023'te büyük oylama sonucunda üç isimden finale çıkmaya hak kazanan birinci isim Özgür oldu. Acun Ilıcalı finale kalan ikinci ismin ise Nefise olduğunu açıkladı. Böylece Ertuğ ile birlikte en az SMS oyunu alarak elenen ikinci isim Yusuf oldu.

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu İşte ilk sözleri

ÖZGÜR VE NEFİSE'DEN İLK AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Özgür, mutluluğunu; ''Acun abi hayatımda ilk defa ne diyeceğimi bilmiyorum. Duygumu tarif edemem. Sadece iki kelime söyleyeyim. Çok mutluyum. Çok minnettarım. Teşekkür ederim'' sözleriyle dile getirirken, Nefise de ''Acun Bey gerçekten çok mutluyum. Oy atan, atmak isteyip atamayan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Gerçekten çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu İşte ilk sözleri

ŞAMPİYON BÜYÜK FİNALDE BELLİ OLDU

Final koltuğuna oturmaya Özgür ile Nefise hak kazandı. İlk bölümü 15 Ocak Pazar günü ekranlara gelen, TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2023'te kazanan isim belli oldu.

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu İşte ilk sözleri

Survivor'da 2022 yılı şampiyonu Nisa Bölükbaşı, 2021 yılı şampiyonu ise İsmail Balaban olmuştu. Geçtiğimiz sezonlarda birinci olan isim 500 bin TL'lik ödülün sahibi olmuştu. Bu seneki mücadele dolu serüveninin sonunda rakibinden daha çok oy alan ismi Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı.

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu İşte ilk sözleri

ACUN ILICALI 'SURVİVOR 2024' FORMATINI DUYURDU

Acun Ilıcalı, final gecesinde, Survivor'ın gelecek sezonda da izleyiciyle buluşacağını ve Survivor 2024'ün nasıl bir format ile izleyici karşısına çıkacağını da açıkladı. Ilıcalı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Önümüzdeki sene konseptini bu akşamdan açıklıyoruz. Bazı yarışmacılar 'Biz hak ettiğimiz halde Survivor'ı kazanamadık. Bazı değişkenlikler elenmemize yol açtı. Biz hak ettik, performans dediniz ama yine de biz oylamalarla elendik' dediler. İşte size fırsat. Seneye SMS'siz Survivor ile geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak, All Star olacak. İki takım da All Star oluyor. Ada konseyinden adaylar düelloya çıkıyor, düelloda kaybeden eleniyor.

SURVİVOR 2023'ÜN ŞAMPİYONU NEFİSE OLDU

Final koltuğuna oturan Özgür ile Nefise ikilisinden en çok SMS oyunu alan Nefise, Survivor 2023'ün şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu İşte ilk sözleri

''TARİF EDİLEMEZ BİR DUYGU''

Şampiyonluk kupasını kaldıran Nefise, ''Acun Bey gerçekten o kadar çok heyecanlıyım ki. Rüya gibi geliyor. Harika duygular içindeyim. Herkese binlerce kez teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese, arkadaşlarıma, aileme binlerce kez teşekkür ederim. Bu kupa hepimizin. Çok mutluyum, iyi ki varsınız. Tarif edilemez bir duygu. Binlerce kez teşekkür ederim, ellerinize sağlık'' dedi.

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu İşte ilk sözleri

''ÇOK MUTLU VE HUZURLUYUM''

Özgür, Nefise'nin şampiyon olmasının ardından yaptığı konuşmada, ''Çok teşekkür ediyorum Acun abi. Her şey için çok teşekkür ederim. Öncelikle seneler sonra bana bu fırsatı tanıdığı için en başta Acun abi sana çok teşekkür ederim. Destek veren herkese çok teşekkür ederim. Ben bugün çok mutlu ve huzurluyum. Genç bir kardeşim şampiyon oldu. Onunla da gurur duyuyorum. Yani çok güzel şeyler yaşadık beraber. Bütün arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. Beraber çok güzel anlarımız oldu. Kendi adıma unutmayacağım çok güzel bir macera yaşadım. Öncelikle bütün Acun Medya’ya çok teşekkür ediyorum. Bize çok destek oldular'' dedi.

Haberin Devamı

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu İşte ilk sözleri