Cadde Survivor Aleyna Çalışkan kimdir, kaç yaşında? Aleyna Çalışkan boyu - kilosu kaç, mesleği ne?

Survivor Aleyna Çalışkan kimdir, kaç yaşında? Aleyna Çalışkan boyu - kilosu kaç, mesleği ne?

23.02.2021 - 21:44 | Son Güncellenme:

Aleyna Çalışkan, Survivor 2021 yarışmasına yedek isimler arasından katıldı. Kısa sürede ilgi görmeye başlayan genç yarışmacı Survivor Aleyna Çalışkan, gönüllüler takımında mücadele ediyor. Kullanıcılar ise Aleyna Çalışkan'ın hayatını araştırıyor. İşte, detaylar...

Survivor Aleyna Çalışkan kimdir, kaç yaşında Aleyna Çalışkan boyu - kilosu kaç, mesleği ne

Survivor 2021 yarışması tüm hızıyla sürüyor. Elemelerin ardından adaya yedek yarışmacılar gelmeye devam ederken Aleyna Çalışkan da yedeklerden Survivor adasına gelen isimlerdendi. Survivor Aleyna Çalışkan aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç? 

Haberin Devamı

ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?

Çalışkan, 15 Temmuz 1998 yılında dünyaya geldi. Üniversite öğrencisi olan Aleyna 1.67 boyunda ve 53 kilodur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşından beri sporla ilgileniyor. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna’nın kişisel hobileri arasında dans etmekte yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.

ALEYNA ÇALIŞKAN INSTAGRAM HESABI NE?

Aleyna Çalışkan'ın Instagram adresi merak ediliyor. Adresi ‘aleynaclsknn’ olarak yer alıyor. Güzel sporcunun Instagram hesabından 61 bin 600 takipçisi bulunuyor.