Cadde Survivor All Star kadrosu açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Survivor All Star ne zaman başlayacak?

Survivor All Star kadrosu açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Survivor All Star ne zaman başlayacak?

12.12.2021 - 13:15 | Son Güncellenme:

Survivor All Star kadrosu açıklandı mı sorusu yanıt buldu. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosunda yer alacak isimleri açıklayacağı gün ve saati sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Her yıl farklı yarışmacılar ile büyük heyecana sahne olan Survivor All Star kadrosunda geçtiğimiz yıllarda Survivor kadrosunda yer alan başarılı yarışmacıların yanı sıra yeni isimlerin de yer alabileceği konuşuluyor. Peki Survivor All Star kadrosu ne zaman açıklanacak?

Survivor All Star kadrosu açıklandı mı, ne zaman açıklanacak Survivor All Star ne zaman başlayacak

Survivor All Star kadrosunun açıklanacağı tarihi Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Bu sezon All Star olarak ekrana gelecek olan Survivor'da geçtiğimiz sezon Ünlüler-Gönüllüler takımlarında mücadele eden ve halkın sevgisini kazanmış isimlerin yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Survivor All Star kadrosuna katılması beklenen isimler arasında Barış Murat Yağcı, Aleyna Kalaycıoğlu gibi isimlerin yanı sıra Merve Aydın, Batuhan Karacakaya ve Gizem Kerimoğlu'nun yer alabileceği konuşuluyor.

SURVİVOR ALL STAR KADROSU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Acun Ilıcalı' bugün Survivor All Star kadrosundan dört yarışmacıyı açıkladı. Bu isimler Ogeday, Gökhan, Adem ve Avatar Atakan oldu.

Survivor All Star kadrosu açıklandı mı, ne zaman açıklanacak Survivor All Star ne zaman başlayacak