Cadde Survivor All Star'a veda eden Merve Aydın'ı takım arkadaşları yalnız bırakmadı

Survivor All Star'a veda eden Merve Aydın'ı takım arkadaşları yalnız bırakmadı

10.05.2022 - 09:25 | Son Güncellenme:

'Survivor 2022 All Star' yarışmasında ünlüler takımında mücadele eden Merve Aydın'ın; dokunulmazlık oyunu sırasında aşil tendonu kopmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Ağır sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan Aydın, Türkiye'ye dönmüştü. Ameliyat olan ve tedavisi eden eden ünlü ismi, yarışmadaki arkadaşları yalnız bırakmadı. Önceki gün Barış Murat Yağcı'nın ziyaret ettiği Aydın'ı, Gökhan Keser de görmeye gitti.

Survivor All Stara veda eden Merve Aydını takım arkadaşları yalnız bırakmadı

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, 5 Mayıs Perşembe akşamı 96'ncı bölümüyle ekranlara gelmişti. Dokunulmazlık heyecanı yaşanan gecede, Nisa ile eşleşen Merve Aydın, parkurda yaptığı ters bir hareket sonrasında bir anda yere yığılmış ve 'Aşilim koptu' diye çığlıklar atmaya başlamıştı. İki takımdan da yarışmacılar Aydın'ın yanına koşmuştu. Doktorların müdahalesi sırasında ise Merve'nin yanı sıra diğer yarışmacılar da gözyaşları içinde kalmıştı.

Haberin Devamı

Merve acı içinde, ''Anne sana söz verdim!'' şeklinde sözler sarf etmişti. Doktor Serhad Ömercikoğlu, Merve'ye, ''Aşilinde bir kopma var evet'' dedi ve yarışmacı tedavi için hastaneye kaldırılmıştı.

Survivor All Stara veda eden Merve Aydını takım arkadaşları yalnız bırakmadı

"MERVE İÇİN SURVIVOR MACERASI SONA ERDİ"

Tüm bunların ardından ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim" dedi ve ekledi:

Tarihi bir oyun, tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir sürek konuşurken bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan, sağlığımızdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi. Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi, Merve için Survivor macerası sona erdi. Bunu tahmin ettiğinizi biliyorum ama 'Bir mucize var mı?' diye soruyorsanız böyle bir şey olmadı. Devam etme şansının olmadığı net olarak gözüküyor.

MURAT CEYLAN: EN HIZLI ŞEKİLDE İYİLEŞMEN DİLEĞİYLE

Yarışmaya veda eden Merve Aydın'ı ilk olarak Survivor'ın sunucusu Murat Ceylan ziyaret etmiş ve paylaşımına; "Büyük bir şansızlık, çok üzüldüm böyle bir veda olmamalıydı. Emeğin ve tüm çaban için teşekkürler Merve'm! En hızlı şekilde iyileşmen dileğiyle" notunu düşmüştü.

Survivor All Stara veda eden Merve Aydını takım arkadaşları yalnız bırakmadı

Haberin Devamı

İSTANBUL'A DÖNDÜ

Ardından İstanbul'a dönen Merve Aydın'ı, ailesi ve sevdikleri karşılamıştı. Tekerlekli sandalye ile yolcu çıkış kapısına gelen Merve Aydın'ın oğlunu kucakladığı anlarda duygusal anlar yaşadığı görülmüştü.

AMELİYAT SONRASI ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Hemen ameliyat olan ve şimdilerde tedavisi hastanede devam eden Aydın'ı ilk olarak kendisinden kısa bir süre önce elenen Barış Murat Yağcı, ziyaret etti. Takım arkadaşını elinde çiçeklerle gören Aydın, önce sarıldı sonra dakikalarca ağladı.

Survivor All Stara veda eden Merve Aydını takım arkadaşları yalnız bırakmadı

"GÜZELLİĞİM ÇOK İYİ"

Dün de Aydın'ı yakın dostu ve yarışmaya geçtiğimiz haftalarda veda eden Gökhan Keser ziyaret etti. Ünlü isim, Keser'in ziyaretini "Değişmeyen dostluk" notunu düştüğü paylaşımla gözler önüne serdi.

Survivor All Star'da elenmeden kısa bir süre önce ünlüler takımına geçen Gökhan Keser ise Merve Aydın ile hastane odasında çektiği fotoğrafa; "Güzelliğim çok iyi, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacak inşallah" notunu düştü.

Survivor All Stara veda eden Merve Aydını takım arkadaşları yalnız bırakmadı