Cadde Aleyna, Yunus Emre'nin cezasını duyunca kendini tutamadı!

Aleyna, Yunus Emre'nin cezasını duyunca kendini tutamadı!

14.04.2024 - 12:56 | Son Güncellenme:

İlgiyle izleyen yarışma programı Survivor All Star 2024'ün dün akşam yayınlanan bölümünde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden birbirine girdi. Yumrukların havada uçuştuğu kavganın ardından, Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre'ye ceza geldi. Son dönemde Yunus Emre ile samimiyetiyle çok konuşulan Aleyna Kalaycıoğlu, takım arkadaşına verilen cezanın ardından kendini tutamadı. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duruma isyan etti. İşte detaylar...

Aleyna, Yunus Emrenin cezasını duyunca kendini tutamadı

Survivor All Star 2024'ün dün akşam ekranlara gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında sinirler gerilince; Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken'e karşı sinkaflı sözler sarf etti.

Haberin Devamı

Duydukları üzerine çıldıran Ogeday, Yunus Emre'ye saldırdı. Ortalık bir anda savaş alanına döndü. Yarışmacılar yetersiz kalınca, yapım ekibi de müdahale etti. İkili çok zor zapt edilerek oyun alanından uzaklaştırıldı.

Aleyna, Yunus Emrenin cezasını duyunca kendini tutamadı

"KONSEYLERİMİN YARISI SENİNLE KONUŞMAKLA GEÇTİ"

Konseyde kavga eden yarışmacıları dinleyen Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye şu ifadeleri kullandı:

Bence sen kötü söz söylemeye meyilli falan değilsin. Kötü söz söylemeyi kendine alışkanlık edinmişsin. Sen bunu iş edinmişsin. Sen olayın içindeki problemsin. Problemi çıkartan sensin. Normal medeni bir şekilde tartışamıyorsun. Bu kadar cezayı yiyip uslanmamak neden olur sence? Sen olay çıkarmaya gelmişsin. Olayı çıkardın, tutmak isteyen adama bile sataşıyorsun. Olay çıkartmak için sebep arayan en ufak tartışmada her türlü tepkiyi veren sensin. Benim Survivor'da ki konseylerimin yarısı seninle konuşmakla geçti.

Aleyna, Yunus Emrenin cezasını duyunca kendini tutamadı

Ilıcalı, ardından Yunus Emre'nin 8 oyunda oynamayacağını, 8 tane de ödül cezası aldığını açıkladı. Ogeday ise ceza almadı.

Aleyna, Yunus Emrenin cezasını duyunca kendini tutamadı

"TAKIM OLARAK CEZALANDIRILIYORUZ"

Son dönemde Yunus Emre Özden ile samimiyetiyle sık sık gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, takım arkadaşının cezasını duyunca kendini tutamayarak şöyle konuştu:

Takım olarak cezalandırılıyoruz, yani cezayı aslında takım da almış oluyor. Yunus başarılı bir yarışmacı. Onun oynamaması bizi de çok etkileyecek.

Aleyna, Yunus Emrenin cezasını duyunca kendini tutamadı

"ENERJİNİZİ KENDİ ADAMINIZI TUTMAYA HARCASAYDINIZ"

Haberin Devamı

Yunus Emre bunun üzerine gülerek "Yazacaksınız potaya" derken; Aleyna arkadaşına kızarak "Yunus boş yapma!" ifadelerini kullandı.

Aleyna, Yunus Emrenin cezasını duyunca kendini tutamadı

Acun Ilıcalı ise "Ne yapmamızı istiyorsun? Enerjinizi kendi adamınızı tutmaya harcasaydınız" diyerek Aleyna'ya cevap verdi.

Aleyna, Yunus Emrenin cezasını duyunca kendini tutamadı

BERİA ÖZDEN İSYAN ETTİ

Konuyla ilgili bir sitem de Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den geldi. Sosyal medya hesabından eşinin aldığı cezayla hakkında paylaşım yapan Özden, şöyle yazdı:

Yarası dikişli olduğu halde çabalıyor, karşısına alıp konuşsalar düzelecek diye düşünüyorum. Keşke konuşarak ifade edebilse, konuşsa... Takımın mobbinglerine karşı kendini agresiflikle savunuyor. Yanlış ama tek taraflı olmadığını düşünüyorum. Yunus Emre'nin Acun Bey'i ne kadar sevdiğini laf ettirmediğini herkes biliyor! Tek taraflı hata olmaz, fırsat vermek vardır. Bu kadarının fazla olduğunu düşünüyorum. Ayrıca tüm kırmızı takımın kaderi ile oynamış oluyor. Yunus Emre'yi nereden vuracaklarını bildikleri için fevriliğini tahrik ile kullanabiliyorlar. Birikmişlik var, umarım bir şeyler değişir.