Cadde Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç nereli, ne iş yapıyor?

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç nereli, ne iş yapıyor?

11.05.2020 - 17:26 | Son Güncellenme:

Survivor, TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor'da çeyrek finale yaklaşılıyor. Survivor Ünlüler takımında yarışan Aycan Yanaç ise performansı ile dikkat çekiyor. Peki Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç nereli?

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında Survivor Aycan Yanaç nereli, ne iş yapıyor

Survivor'da yarışan yarışmacıların hayatları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Survivor'da öne çıkan isimler arasında bulunan Aycan'ın yaşamı da bireylerin araştırdığı konular arasında bulunuyor. Peki Survivor Aycan kimdir, nereli? Survivor Aycan Yanaç kaç yaşında?

Haberin Devamı

SURVIVOR AYCAN KİMDİR?

21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğan genç sporcu, futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.

Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır.