Cadde Ayşıl Özaslan kimdir elendi mi? Survivor Ayşıl Özaslan kaç yaşında aslen nereli?

Ayşıl Özaslan kimdir elendi mi? Survivor Ayşıl Özaslan kaç yaşında aslen nereli?

27.01.2022 - 09:47 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosuna yedeklerden dahil olan ve bu hafta etkisiz performansı nedeniyle sürgün adasına gönderilen üçüncü isim olan Ayşıl Özaslan hayatı ve kariyeri hakkında araştırmalar devam ediyor. Peki Survivor Ayşıl kimdir?

Ayşıl Özaslan kimdir elendi mi Survivor Ayşıl Özaslan kaç yaşında aslen nereli

Survivor 2022 All Star kadrosuna yedeklerden katılan ve Ünlüler takımında mücadele eden Ayşıl Özaslan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kadınlarda performansı en düşük isimlerden olan Ayşıl bu haftanın üçüncü eleme adayı olarak sürgün adasına gönderildi. Peki Survivor Ayşıl kimdir? Survivor Ayşıl bu hafta yarışmaya veda etti. 

Haberin Devamı

SURVİVOR AYŞIL ÖZASLAN KİMDİR?

Ayşıl Özaslan kimdir, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York’ta Berkeley College üniversitesine giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika'da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönerek özel bir firmayla anlaşmış ve 7 yıldır bu firmanın Türkiye müdürlüğünü yapmaktadır.

Çocukluk yaşlarından beri spora ilgi duyan ve sporla ilgilenen Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir.

Daha önceden Survivor ve Fear Factor yarışmalarına katılmış bir isim olan Ayşıl Özaslan, "Boxun Yıldızları" programına da katılmıştır. Yarışmacı, 26 Ocak eleme konseyinde yarışmaya veda eden isim oldu. 

Haberin Devamı

Ayşıl Özaslan instagram adresi: @aysilozaslan