Cadde Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi var mı, hangi dizilerde oynadı?

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi var mı, hangi dizilerde oynadı?

14.07.2020 - 11:35 | Son Güncellenme:

Bu akşam Survivor'ın şampiyonu belli olacak. Adaylardan biri ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı... Yağcı şampiyon olduğu takdirde büyük ödülün sahibi olacak ve hakkındaki bilgiler yoğun bir şekilde aratılmaya başlanacak. İşte oyuncu hakkındaki bilgiler...

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında Sevgilisi var mı, hangi dizilerde oynadı

Şubat ayında başlayan ve 7 gün yayınlanan Survivor 2020'nin finali bu akşam gerçekleşecek. Şampiyonluğu güçlü adaylarından Barış Murat Yağcı, 1'inciliği göğüslemek istiyor. Bu akşam seyirciler ekrana kilitlenirken ünlü oyuncu hakkındaki bilgiler de gündem olacak. Sıklıkla sorulan sorular ise 'Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi var mı, hangi dizilerde oynadı?' şeklinde...

Haberin Devamı

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır. 

Yazarlar