Cadde Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? Berkan Karabulut nereli, sevgilisi kim? Survivor Berkan Karabulut hayatı

Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? Berkan Karabulut nereli, sevgilisi kim? Survivor Berkan Karabulut hayatı

26.01.2022 - 20:17 | Son Güncellenme:

Berkan Karabulut, Survivor 2020 yarışmasında gönüllüler takımında mücadele etmişti. Survivor Berkan, 2022 All Star sezonunda da gönüllüler ile birlikte yarışıyor. Yarışmacı 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Peki, Survivor Berkan kimdir?

Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında Berkan Karabulut nereli, sevgilisi kim Survivor Berkan Karabulut hayatı

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Berkan Karabulut, gönüllüler takımı ile yarışıyor. Pek çok spor dalı ile ilgilenen Karabulut, kendi spor stüdyosunu kurdu. İşte, 2022 Survivor Berkan Karabulut hayatı...

Haberin Devamı

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Üç çocuklu Yugoslav bir ailenin çocuğudur. 7 yaşında iken futbola başlamıştır. Daha sonra da pek çok spor dalı ile yakından ilgilenmiştir.

İstanbul’un en iyi basketbol takımlarında yer alan yarışmacı, 2 yıl A Takım seviyesinde basketbolcu olarak oynadı. 2011 senesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde okumaya başladı. 2015 senesinde mezun oldu.

2013 senesinde fitness eğitmenliği yapmaya başlayan Karabulut, 1.5 yıl spor eğitmenliği yaptı. Daha sonra da tanıdığı biri ile İstanbul Kuruçeşme‘de spor salonu açmıştır. Berkan Karabulut, 25 Aralık 2015 tarihinde kendi spor stüdyosunu kurdu.

“Survivor 2020 Ünlüler – Gönüllüler” yarışma kadrosuna yedek oyuncular arasından dahil oldu. Sonrasında Gönüllüler takımına geçen yarışmacı, sezonu dördüncü olarak bitirdi. Lale Zuzanna Onuk ile birliktedir.