Cadde Survivor Çağman kimdir? Çağman Çatay nereli, kaç yaşında? Survivor Çağman Çatay hayatı...

Survivor Çağman kimdir? Çağman Çatay nereli, kaç yaşında? Survivor Çağman Çatay hayatı...

02.03.2021 - 20:22 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasında Tuğrul Çağman Çatay ismi öne çıkıyor. Survivor 2021 yarışmasına yedeklerden son olarak katılan isim oldu. Yarışmaya iddialı bir giriş yapan Survivor Çağman, ünlüler takımında yarışıyor. Survivor izleyicileri ise, ''Survivor Çağman nereli, boyu-kilosu kaç?' sorularını araştırıyor.

Survivor Çağman kimdir Çağman Çatay nereli, kaç yaşında Survivor Çağman Çatay hayatı...

Survivor 2021 yarışması tüm hızıyla devam ederken, yedek isimler de gelmeyi sürdürüyor. Çağman Çatay ise Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı olarak adaya geldi. Birçok spor dalı ile ilgileniyor ve BESYO'da eğitim gördü. İşte, Survivor Çağman Çatay biyografisi...

Haberin Devamı

ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?

Tuğrul Çağman Çatay, 16 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çağman, İstanbul'un Eyüp ilçesinde yaşadığını ifade ediyor. Üniversite eğitimini ise Haliç Üniversitesi BESYO bölümünde tamamladı. 

Survivor Çağman Çatay küçük yaşlarda basketbol ile ilgilenmiş ve okullar arası turnuvalarda takımıyla birlikte İstanbul şampiyonluğu yaşamış. BreakDans'ta özel olarak düzenlenen organizasyonlarda 3 birinciliği bulunan Survivor Çağman, basketbolda ayrıca Türkiye 2.liği ve en iyi 6. adam ödüllerinin de sahibi olduklarını ifade ediyor. Genç yarışmacı, Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılıp yarı finale kadar yükseldi.

Spor eğitmenliği yapan Çatay, şu spor dallarıyla ilgileniyor:

Yer Akrobasisi

Haberin Devamı

Handbalance

Breakdance yoga

Movement Culture

Basketbol

Scuba Diving

Serbest Dalış

Street Workout/Calisthenics

HİİT Workout

Windsurf

Masa Tenisi

Atletizm

Parkur & serbest koşu

Breathe Hold

Kule atlama ve trambolin

ÇAĞMAN ÇATAY BOYU KİLOSU KAÇ?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağman Çatay'ın boyu ve kilosu de izleyenler tarafından araştırılan detaylar arasında. Survivor Çağman boyu 1.71'dir. Çağman kilosu ise 67.5'tur.

SURVİVOR ÇAĞMAN INSTAGRAM HESABI NE?

Survivor Çağman'ın sosyal medya hesapları merak yarattı. Instagram'da @cagmancatay kullanıcı adıyla yer aldığını belirten Çağman'ın şu an itibariyle takipçi sayısı 22 binden fazla.