Cadde Survivor Çağrı kimdir? Çağrı Atakan nereli, kaç yaşında? Survivor Çağrı biyografisi

Survivor Çağrı kimdir? Çağrı Atakan nereli, kaç yaşında? Survivor Çağrı biyografisi

23.03.2021 - 22:41 | Son Güncellenme:

Çağrı Atakan, Survivor 2021'de ünlüler takımında mücadele veriyor ve adada öne çıkan isimlerden oldu. Survivor Çağrı aslen nereli, kaç yaşında, mesleği nedir gibi sorular da yoğun aranan konulardan. Oyuncu olarak ekranlardaki serüvenine başlayan Çağrı Atakan, annesine olan bağlılığı ile adından söz ettiriyor. İşte, Survivor 2021 Çağrı Atakan hayatı...

Survivor Çağrı kimdir Çağrı Atakan nereli, kaç yaşında Survivor Çağrı biyografisi

Survivor 2021 yarışması nefes kesen mücadelelerle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının yarıştığı programda dikkat çeken bir isim de Çağrı Atakan oldu. Son olarak Çukur dizisinde boy gösteren genç oyunu Survivor Çağrı'nın hayatı da sevenlerinin araştırmalarına konu oldu. 

Haberin Devamı

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi. Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi. Çağrı Atakan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir. Oyuncu 1.85 boyunda ve 79 kilodur. Bir dönem sosyetik güzel Eda Taşpınar ile birlikteliği nedeniyle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Survivor Çağrı Atakan boyu 1.85'tir. Çağrı Atakan kilosu ise 79'dur. 

ÇAĞRI ATAKAN DİZİLER

2020 - Çukur

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler