Cadde Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağrı Atakan sevgilisi kim, mesleği nedir?

Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağrı Atakan sevgilisi kim, mesleği nedir?

28.03.2021 - 22:56 | Son Güncellenme:

Survivor Çağrı hayatı merak konusu. Çağrı Atakan, Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yer alıyor. Yarışmada kavgalar ile gündeme gelen Atakan, üst üste eleme konseyinde adı çıkan isimlerdendir. Gönüllüler takımı ile yaşadığı tartışmalar nedeniyle çok konuşulmuştu. Survivor Çağrı Atakan kim, dizileri neler?

Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında, nereli Çağrı Atakan sevgilisi kim, mesleği nedir

Survivor Çağrı, yarışmanın takipçileri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Hayatına dair detaylar merak konusu olan yarışmacı Survivor 2021 yarışmasında sunucu Murat Ceylan'ın üstüne yürüdüğü için Acun Ilıcalı'nın da tepkisini çekti. Kullanıcılar, Çağrı Atakan diskalifiye mi oldu, elendi mi sorularına yoğunlaştı. İşte, Çağrı Atakan biyografisi...

Haberin Devamı

SURVİVOR ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Survivor Çağrı kimdir, nereli Çağrı Atakan kaç yaşında, annesi kim
Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi. Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi. Çağrı Atakan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir. Oyuncu 1.85 boyunda ve 79 kilodur. Bir dönem sosyetik güzel Eda Taşpınar ile birlikteliği nedeniyle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

ÇAĞRI ATAKAN DİZİLER

2020 - Çukur

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler