Cadde Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 3 Nisan Survivor'da Yokluk Adasına giden isim...

Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 3 Nisan Survivor'da Yokluk Adasına giden isim...

04.04.2022 - 07:08 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler takımı üçüncü dokunulmazlık yarışmasında karşı karşıya geldi. İki takımdan da birer adayın çıkdığı nefes kesen yarışmada gitme adayları yokluk adasına gidiyor. Peki, 3 Nisan Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu?

Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı 3 Nisan Survivorda Yokluk Adasına giden isim...

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'da üçüncü dokunulmazlık oyunu zorlu parkurda gerçekleştir. İki takım da potaya eleme adayı göndermemek ve ödülün kazananı olak için kıran kırana performans sergiledi. Ardından üçüncü eleme adayı ise belli oluyor. İşte, Survivor eleme adayları...

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Sevilen yarışma programı Survivor All Star'da üçüncü kez dokunulmazlık için parkura çıkan isimler, zorlu bir mücadele yürüttü. Oyunun kazananı dokunulmazlığın yanı sıra ödülün de kazananı oluyor. Akşamın ödülü ise tas kebabı ve patates püresi oldu.

Dokunulmazlık oyununun kadınlarda kazananı gönüllüler olurken erkekler yarışını da 8-2'lik skorla ünlüler aldı. Oyunun galibi en iyilerdeki 3-1'lik skorla gönüllüler oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI 3 NİSAN

İki dokunulmazlık sonunda eleme adayları ünlülerden Barış, gönüllülerden de Ardahan olmuştu. Üçüncü isim de ünlülerden en çok oyu alan Gizem seçildi.

Ünlülerde Nagihan ve Batuhan performans birincisi oldu.