Cadde Evrim Keklik kimdir kaç yaşında? Survivor Evrim Keklik neden bayıldı sağlık durumu nasıl?

Evrim Keklik kimdir kaç yaşında? Survivor Evrim Keklik neden bayıldı sağlık durumu nasıl?

17.05.2022 - 21:37 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Evrim bu haftada eleme potasında yer alıyor. 12 kez potaya giren ve her birinden elenmeden potadan çıkan ve yoluna devam eden Evrim Keklik bu akşam ekrana gelecek olan eleme konseyi öncesinde oynanan oyunda bir anda bayılıp yere yığılıyor. Peki Survivor Evrim Keklik kimdir kaç yaşında?

Evrim Keklik kimdir kaç yaşında Survivor Evrim Keklik neden bayıldı sağlık durumu nasıl

Survivor Evrim Keklik, ilk kez katıldığı 2020 Survivor yarışmasında sekizinci olurken bu sezon ekrana gelen All Star kadrosunda kendisine yer bulmuştur. Survivor'a katıldığı ilk sezon olan 2020 yılı tanıtım fragmanında Survivor'ın zorluğundan dert yanan ve ağlayan, bir bardak kahve isteyen Evrim bu sezon eleme potasının vazgeçilmezleri arasında yer almayı başardı. Yarışmacı 12 kez potaya girdi rakiplerini birer birer eledi. Peki Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Evrim Keklik 14 Mart 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliği ile bilinen Evrim Keklik, voleybol kariyerine Fenerbahçe'de başladı. Sonrasında sırasıylşa Galatasaray'a transfer oldu. 11 yıl süren voleybol macerası omzunda yaşadığı sakatlık nedeniyle sona eren Evrim Keklik 2020 yılında Survivor'a katılmış ve yarışmada 8. olmuştur. Bu sezon Survivor All Star kadrosunda yer alan Evrim Keklik 12 kez girdiği potada rakiplerini birer birer elemeyi başarmıştır.

SURVİVOR EVRİM NEDEN BAYILDI SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor 2022 All Star'da bu akşam ekrana gelecek olan 107. bölümde bir anda fenalaşan ve yere yığılan Evrim'in tansiyonunun düştüğü belirtildi. Doktor tarafından muayene edildi. Survivor'da Gönüllüler takımında 6 ismin potada yer aldığı eleme konseyinde adaylar arasında potanın gediklisi Evrim'de yer alıyor.