Cadde Survivor Gonca kaç yaşında, kimdir? Gonca Kakar'ın hayatına dair detaylar...

Survivor Gonca kaç yaşında, kimdir? Gonca Kakar'ın hayatına dair detaylar...

25.02.2021 - 22:08 | Son Güncellenme:

Gonca Kakar aslen nereli, yaşı kaç, mesleği ne gibi sorular, Survivor yarışmacıları tarafından yanıt arayan başlıklar. Survivor Gonca, yedek yarışmacılardan adaya gelen ve ünlüler takımında mücadelesine başlayan isimlerden biridir. Peki, Gonca Kakar evli mi, boyu ve kilosu kaç?

Survivor Gonca kaç yaşında, kimdir Gonca Kakarın hayatına dair detaylar...

Survivor Gonca, TV8'de yayımlanan fenomen yarışma ile adını duyurdu. Gonca Kakar, Mersin Üniversitesi BESYO mezunudur ve sporun farklı dalları ile de yakından ilgilidir. Survivor izleyicileri Gonca Kakar biyografisini araştırıyor. İşte, Survivor Gonca Kakar hakkında ayrıntılar...

Haberin Devamı

SURVİVOR GONCA KAKAR KİMDİR?

Gonca Kakar 1 Temmuz 1989’da dünyaya geldi. Gonca Kakar 32 yaşındadır. Kakar, Mersin Üniversitesi BESYO mezunu. Beden eğitimi öğretmeni olan Kakar, pilates eğitmenliği de yapıyor. Sosyal medyada sık sık spor yaptığı anlara dair paylaşımlarda bulunana Gonca Kakar, bu alanda yaşamını sürdürdüğünü ifade etmektedir.

SURVIVOR GONCA KAKAR BOYU - KİLOSU KAÇ?

Ünlüler takımına yeni bir soluk kazandıracak Gonca Kakar, 1.77 boyunda ve 64 kilogram ağırlığında. Dalış yapmak, kitap okumak, yeni müzikler ve yerler keşfetmenin vazgeçilmezleri olduğunu söyleyen Survivor Gonca’nın yarışma için iddiası da büyük.

GONCA KAKAR SOSYAL MEDYA HESABI 

Survivor'a dahil olmasıyla birlikte Survivor Gonca Kakar'ın sosyal medya hesabının olup olmadığı da merak edildi. Pek çok kişi, Gonca Kakar instagam hesabı ne, var mı? sorusunun yanıtını aradı. Gonca Kakar'ın gonca.kakar kullanıcı adıyla bir Instagram hesabı bulunmaktadır.