Cadde Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşında? Hanzade Ofluoğlu nereli, eşi kim, boyu kaç?

Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşında? Hanzade Ofluoğlu nereli, eşi kim, boyu kaç?

30.03.2021 - 22:47 | Son Güncellenme:

Hanzade Ofluoğlu gündemde adından söz ettiren isimlerden. Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu, ekranların son dönemde öne çıkan isimlerinden. Yarışmanın takipçileri Survivor gönüllüler yarışmacılarını merak ediyor. Gönüllüler takımında performans sergileyen Hanzade kim, aslen nereli, hastalığı nedir soruları yoğun olarak araştırılıyor. Hanzade Ofluoğlu'nun boyu ve kilosu kaç?

Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşında Hanzade Ofluoğlu nereli, eşi kim, boyu kaç

Hanzade Ofluoğlu, daha önceki Survivor sezonlarından tanınıyor. Yarışmanın sunuculuğunu yürüten Ofluoğlu, 2021 sezonun Survivor gönüllüler takımı yarışmacıları arasında bulunuyor. Takımdaki tartışmaların bazılarının merkezinde yer alan Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında? İşte, Survivor Hanzade'nin hayatı...

Haberin Devamı

HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 32 yaşında olan Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni kazandı ve İstanbul macerası başlamış oldu. Başarılı isim Saygun Ofluoğlu ile evlidir.

HANZADE OFLUOĞLU MESLEĞİ VE KARİYERİ

Hanzade Ofluoğlu, üniversiteyi kazandıktan sonra geldiği İstanbul’da Var mısın Yok musun yarışmasına başvurdu. Uzun süre sonra geri dönüş alır ve bir süre sonra da Acun Ilıcalı ona bir teklif sunar. Okuldan mezun olduktan sonra Acun Ilıcalı'nın asistanı olarak çalışmaya başlamış oldu.

HANZADE OFLUOĞLU HASTALIĞI NEDİR?

Bir dönem geçirdiği kompülsif bozukluk ile mücadele ettiğini anlatan Hanzade 2.5 yılda normale dönebildiğini söyledi. Obsesis kompülsif bozukluk, obsesyon adı verilen takıntılı düşünce ve dürtüler ile kompulsiyon adı verilen yineleyici davranışlar ve zihinsel eylemlerden oluşan ve bugün düşünlerin günlük yaşamı etkilemesi düzeyine ulaşmasını ifade eder.