Cadde SURVİVOR KİM ELENDİ? Hüzün dolu dakikalar: Survivor'dan kim gitti?

SURVİVOR KİM ELENDİ? Hüzün dolu dakikalar: Survivor'dan kim gitti?

18.05.2022 - 09:53 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da yarışmaya bir kişi veda etti. Oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda kaybeden takımdan eleme adayı seçiliyor ve hafta sonunda yazılan eleme adayları arasından en düşük SMS'e sahip olan kişi Survivor'dan eleniyor. Peki dün akşam Survivor'da kim elendi?

SURVİVOR KİM ELENDİ Hüzün dolu dakikalar: Survivordan kim gitti

Survivor 2022 yarışmasında üst üste 5 dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler; Evrim, Nisa, Berkan, Seda ve Ogeday'ı potaya gönderdi.

Haberin Devamı

Mavi takımda dokunulmaz olan Atakan seçildi. 6. eleme adayı ise Hikmet oldu.

Son adayın da belirlenmesi ile 6 isim oylama sürecinde açıklamalarda bulundu. Ardından Acun Ilıcalı, " Yemin ediyorum bu kadar bana geçen konuşmaları üst üste dinlememiştim. Hepinize oy atasım geldi. O SMS rekoru bu potada çarpı 2 ile falan kırılır." sözlerini kullandı.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'a veda eden isim Seda oldu.

SEDA GÖZYAŞLARI İÇİNDE AYRILDI

Seda "Çok üzgünüm. Bir daha bir parkurda yarışamayacak olmak beni çok üzüyor." dedi. Acun Ilıca ise, "Karakter olarak her zaman örnek oldun, çocuklarına olan düşkünlüğünü ben biliyorum. Güzel kalbinle güzel şeyler yaşamanı diliyorum." dedi.

SURVİVOR SEDA KİMDİR?

SURVİVOR KİM ELENDİ Hüzün dolu dakikalar: Survivordan kim gitti

Survivor Seda, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünde tamamladı. 100 mt engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer aldı. Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakmış ve atletizm Antrenörü olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

Haberin Devamı

2014 yılında Ninja Warrior Türkiye isimli yarışma programına da katıldı ancak ilk turda elendi. 2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer aldı. Seda Ocak, 54 kilo ağırlığında ve 1.72 cm boyundadır. Yarışmacı, Yasin Ocak ile 2003 yılında evlendi. Çiftin iki çocukları vardır.

Survivor All Star kadrosunda yarışan Seda Ocak, sedaocakofficial kullanıcı adıyla yer alıyor. Yarışmacı 17 Mayıs günü yapılan ada konseyinde Survivor All Star'a veda eden isim oldu.