Cadde Survivor kim kazandı, kim elendi? Survivor'da ödül ve dokunulmazlık oyunu sonuçları

Survivor kim kazandı, kim elendi? Survivor'da ödül ve dokunulmazlık oyunu sonuçları

12.03.2022 - 23:12 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor All Star bu yıl Ünlüler - Gönüllüler mücadelesi olarak ekrana geliyor. Birbirinden başarı ve hırslı yarışmacıların bir arada bulunduğu Survivor'de her hafta ödül ve dokunulmazlık oyunları oynanıyor ve başarısız olan takımdan bir kişi adaya veda ediyor. Peki bu akşam oynanan ödül ve dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayı kim seçildi, adadan hangi isim gitti?

Survivor kim kazandı, kim elendi Survivorda ödül ve dokunulmazlık oyunu sonuçları

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star Ünlüler Gönüllüer sezonu izleyicisini ekrana kilitliyor. Daha sonra ise Survivor kim elendi, Survivor kim kazandı soruları gündeme geliyor. Bu akşam oynanan voleybol oyununda hangi takım başarılı oldu ve hem ödülü hem de dokunulmazlığı kazandı? Kaybeden takımdam ise kim eleme adayı seçildi?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÖDÜL VE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül ve dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Ünlüler takımından Sercan oldu. Survivor'da bugünkü oyunu kaybeden takım yine Ünlüler olunca haftanın ikinci eleme adayı tekrardan Ünlüler takımından seçildi. Mert ikinci eleme adayı oldu.