Cadde Survivor Melis kim? Melis Sezer kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Survivor Melis kim? Melis Sezer kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

25.02.2021 - 22:20 | Son Güncellenme:

Melis Sezer, Survivor 2021 yarışmasının öne çıkan isimlerinden. Dünyanın en zorlu yarışmasında performans gösteren Survivor Melis'in hayatı hakkında sorgular da arttı. Ünlüler takımında yarışan başarılı yarışmacı, teniste kendini kanıtlamış sporcudur. Peki, Survivor Melis Sezer aslen nereli, boyu, kilosu kaç?

Survivor Melis kim Melis Sezer kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor

Survivor Melis Sezer, hız kesmeden süren Survivor 2021 sezonunda adından söz ettiren yarışmacıdır. İzmir'de doğan Sezer, Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na katılarak Türkiye adında ilklere imza atan kadın sporcudur. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Survivor 2021'de yer alan Melis Sezer kimdir?

Haberin Devamı

SURVİVOR MELİS SEZER KİMDİR?

2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de hayata gözlerini açtı. 28 yaşında olan Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi olmasıyla tanınıyor.

MELİS SEZER BOYU KAÇ?

Ekranların en sevilen yarışması Survivor hakkında her detay merak edilirken Survivor Melis'in boyu, kilosu gibi ayrıntılar da araştırılıyor. Survivor Melis Sezer, 1.68 m. boyuna sahiptir. Öte yandan sosyal medya hesabı da bulunan Melis Sezer'in Instagram'daki kullanıcı adı 'melissezer__' dir. Başarılı tenisçi, sosyal medya hesabında da sık sık tenis maçlarına ve antrenmanlarına ait fotoğrafları paylaşmaktadır. Sezer'in şu an itibariyle 5 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.