Cadde Survivor Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz nereli, boyu ve yaşı kaç? Survivor Yiğit Poyraz hayatı...

Survivor Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz nereli, boyu ve yaşı kaç? Survivor Yiğit Poyraz hayatı...

11.04.2021 - 21:27 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 Yiğit Poyraz gönüllüler takımında dikkat çeken isimlerden. Takımdaki başarısıyla adından söz ettiren Survivor Poyraz, Batuhan ile yaşadığı tartışma nedeniyle de öne çıkıyor. Yarışmanın takipçileri Yiğit Poyraz kaç yaşında, boyu kaç gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, Survivor Poyraz biyografisi...

Survivor Poyraz kimdir Yiğit Poyraz nereli, boyu ve yaşı kaç Survivor Yiğit Poyraz hayatı...

Yiğit Poyraz, 2021 Survivor yarışmasında yer alıyor. Kullanıcılar ise Survivor Poyraz'ın kim olduğunu sorguluyor. Gönüllüler takımındaki performansıyla çok konuşuluyor. Diğer yandan Survivor Poyraz sosyal medya hesapları da gündeme geldi. Peki, Yiğit Poyraz kimdir?

Haberin Devamı

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihiden İzmir'de dünyaya geldi. Bodrum’da büyüyen Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşiyor. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange (değişim) programı ile eğitim görüyor. Daha sonra 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

Yiğit Poyraz 26 yaşında aslen İzmirli ancak Bodrum’da büyüdüğünü ifade ediyor. 1.80 boyunda olan Yiğit Poyraz, 78 kilo. Son olarak tekstil mümessilliği yapan Poyraz, aslında personal trainer’lık yapıyor ve fitness ile ilgileniyor. Genç sporcunun Instagram adresi ise: 'yigitpoyrazz’dır.