Cadde Survivor Poyraz kimdir, nereli? Yiğit Poyraz yaşı ve boyu kaç? Survivor Yiğit Poyraz hayatı

Survivor Poyraz kimdir, nereli? Yiğit Poyraz yaşı ve boyu kaç? Survivor Yiğit Poyraz hayatı

22.03.2021 - 19:06 | Son Güncellenme:

Poyraz, Survivor 2021 yarışmasında öne çıkıyor. Başarılı isim gönüllüler takımında üstün bir performans sergiliyor. Sosyal medyada da oldukça ilgi gören Survivor Poyraz aslen nereli, Instagram hesabı nedir? Yarışmadaki parkurlarda hızı ve başarısı ile adından söz ettiren Poyraz, gönüllüler takımındaki Dora, Hanzade ve Reşat ile yakın arkadaşlığı da biliniyor.

Survivor Poyraz kimdir, nereli Yiğit Poyraz yaşı ve boyu kaç Survivor Yiğit Poyraz hayatı

Yiğit Poyraz, 2021 Survivor sezonunda oldukça popüler isimler arasında bulunuyor. gönüllüler takımındaki çabası, oyunların kazanılmasında büyük paya sahip. Survivor izleyicileri, Survivor Poyraz boyu kaç, kim? gibi soruları da aramaya başladı. İşte, Survivor 2021 Yiğit Poyraz biyografisi...

Haberin Devamı

SURVİVOR POYRAZ KİMDİR?

Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihiden İzmir'de dünyaya geldi. Bodrum’da büyüyen Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşiyor. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange (değişim) programı ile eğitim görüyor. Daha sonra 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

YİĞİT POYRAZ NERELİ, KAÇ KİLO?

Yiğit Poyraz 26 yaşında aslen İzmirli ancak Bodrum’da büyüdüğünü ifade ediyor. 1.80 boyunda olan Yiğit Poyraz, 78 kilo. Son olarak tekstil mümessilliği yapan Poyraz, aslında personal trainer’lık yapıyor ve fitness ile ilgileniyor. Genç sporcunun Instagram adresi ise: 'yigitpoyrazz’dır.