Cadde Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir, kaç yaşında? Sadık Ardahan Uzkanbaş aslen nereli?

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir, kaç yaşında? Sadık Ardahan Uzkanbaş aslen nereli?

10.06.2020 - 17:48 | Son Güncellenme:

Survivor 2020 Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş, kendine has konuşma tarzı ve konuşma tarzıyla dikkat çekiyor. Son dönemde parkurlarda artan performansı ile dikkatleri üzerine çeken Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş bu akşam ekrana gelecek olan Kaptanlık oyununda takım arkadaşı Yasin Obuz ile karşı karşıya gelecek. Peki Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir, aslen nereli?

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir, kaç yaşında Sadık Ardahan Uzkanbaş aslen nereli

Survivor 2020 kadrosunda yer alan isimler arasında yer alan Sadık Ardahan Uzkanbaş, son dönemde parkurlarda artan performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Yunus Emre Özden'in elenmesinin ardından bu akşam Çeyrek final öncesi son kez kaptanlık oyunu için mücadele edecek olan yarışmacılar kaptan olabilmek için yarışacak. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde Yasin Obuz ve Sadık Ardahan Uzkanbaş birbirine girecek. Peki Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir?

Haberin Devamı

SURVİVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

1987 yılında Adana'da doğan ve hala Adana'da yaşayan Sadık, 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı, zaman bulduğu o arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti ve askerden geldikten kısa bir dönem sonra ilk yurtdışı tecrübesini yaşadı.

Önce Dubai'ye gidip 2 yıl orada kaldı, sonrasında Türkiye'ye dönüşüyle birlikte spora tekrar zaman ayıran Uzkanbaş, Kazakistan'a geçti ve orada da 6 ay bulundu.

Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

"Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Haberin Devamı

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."