Cadde Survivor Sergen kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sergen Bayar kimdir, nereli?

Survivor Sergen kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sergen Bayar kimdir, nereli?

25.04.2021 - 23:13 | Son Güncellenme:

Sergen Bayar boyu ve yaşı kaç? Bayar, Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yarışıyor. Yarışmacılar arasında performansıyla adından söz ettiriyor. İzleyenler ise Survivor Sergen boyu ve yaşı kaç merak ediyor. İşte, Survivor Sergen Bayar hayatı...

Survivor Sergen kaç yaşında, ne iş yapıyor Sergen Bayar kimdir, nereli

Survivor yarışmasında ünlüler ve gönüllüler rekabeti ilgi görüyor. Ünlüler takımında öne çıkan isimlerden biri de Sergen Bayar oldu. Survivor Sergen, parkurlardaki başarısıyla olduğu kadar takım arkadaşları ile olan iletişimi de dikkat çekiyor. Peki, Survivor Sergen kim, kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

SURVİVOR SERGEN KİMDİR?

Bayar, 16 Eylül 1998 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. Ayvalıklı olduğunu belirten başarılı yarışmacı 1.80 boyunda ve 76 kilodur.

SURVİVOR SERGEN NE İŞ YAPIYOR?

Meslek olarak antrenörlükle ilgilenen Sergen Bayar, daha öncesinde birçok amatör spor dalıyla uğraşmıştır. Enka Spor Kulübü profesyonel sprinter olan Sergen Bayar bu mesleği bırakmıştır. Tenis ve 8 senedir crossfit sporlarıyla uğraşan Sergen Bayar, düzensiz olarak da kite surf, Street workout, artistik jimnastik sporlarına da ilgi göstermiş ve uğraşmıştır. Sergen Bayar iyi derecede yüzme bilmektedir.

SERGEN BAYAR INSTAGRAM ADRESİ NE?

Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacıları arasına yedeklerden katılan Sergen Bayar, Instagram'da ‘srgnbayar’ kullanıcı adıyla yer alıyor ve şu an 31,7 bin takipçisi bulunuyor.