Cadde Survivor Sergen kimdir? Sergen Bayar kaç yaşında, nereli? Survivor Sergen Bayar biyografisi

Survivor Sergen kimdir? Sergen Bayar kaç yaşında, nereli? Survivor Sergen Bayar biyografisi

18.01.2021 - 22:56 | Son Güncellenme:

Survivor Sergen Bayar, 2021 Survivor kadrosuna yedeklerden dahil oldu ve yarışmaya ünlüler takımdan devam edecek. Kullanıcılar, Sergen Bayar aslen nereli, ne iş yapıyor sorularına yanıt arıyor. İşte, Survivor sergen biyografisi...

Survivor Sergen kimdir Sergen Bayar kaç yaşında, nereli Survivor Sergen Bayar biyografisi

Sergen Bayar, Surivivor 2021 ünlüler takımında son oyunlarda dikkat çeken isim oldu. Acun Ilıcalı da yarışmacının performansına övgüler yağdırdı. Survivor Sergen mesleği merak konusu oldu. Survivor Sergen Bayar kaç yaşında

Haberin Devamı

SURVİVOR SERGEN KİMDİR?

Bayar, 26 Eylül 1998 yılında Balıkesir Ayvalık'ta dünyaya geldi. İstinye Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda sürdürüyor. Kişisel gelişim ve fitness antrenörlüğü yapan Sergen Bayar, aynı zamanda model olarak da çalışmalar yürütüyor. 

Başlıca ilgilendiği alanlar şöyle; tenis, crossfit, kite surf, street workout, artistik cimnastik, free running. Sekiz sene amatör olarak tenis oynayan yarışmacı, Enkaspor lisanslı olarak profesyonel sprinter iken bırakmış. Çok iyi derecede yüzme biliyor.

Survivor Sergen kimdir Sergen Bayar kaç yaşında, nereli Survivor Sergen Bayar biyografisi

Sergen Bayar, 18 Ocak Pazartesi günü 2021 Survivor Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasına yedeklerden katıldı. Yarışmaya ise ünlüler takımında devam edecek.