Cadde Survivor Yiğit kimdir, kaç yaşında? Survivor'ın yedek yarışmacısı Yiğit Oruçoğlu hayatı hakkında...

Survivor Yiğit kimdir, kaç yaşında? Survivor'ın yedek yarışmacısı Yiğit Oruçoğlu hayatı hakkında...

11.02.2021 - 21:36 | Son Güncellenme:

Survivor Yiğit, yarışmaya yedeklerden katıldı ve kısa sürede merak konusu oldu. Survivor yeni bölüm fragmanında yedek yarışmacıların geldiği görülüyor. Survivor'a yedekler arasında giren Yiğit Oruçoğlu'nun yaşamı merak ediliyor. Peki Survivor Yiğit kimdir?

Survivor Yiğit kimdir, kaç yaşında Survivorın yedek yarışmacısı Yiğit Oruçoğlu hayatı hakkında...

Survivor'a yedek yarışmacıların dahil olacağı yeni bölüm fragmanında yer aldı. Bu akşam yeni bölümde dahil olacak yedek yarışmacılardan biri ise Yiğit Oruçoğlu oldu. Survivor'ın yeni yarışmacısı Yiğit'in yaşamı merak ediliyor. Peki Survivor Yiğit kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

SURVIVOR YİĞİT ORUÇOĞLU KİMDİR?

Survivor'a yeni katılan Yiğit kimdir merak konusu oldu. Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 İstanbul/Kadıköy doğumludur. Hayatını İstanbul’da ikamet ettiren Yiğit Oruçoğlu, bugüne dek hayatında sürekli sporun olduğunu belirten Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Doğuş Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okumakta olan Yiğit Oruçoğlu, Survivor’a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağından bahsediyor. Yiğit Oruçoğlu, 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporu ile ve daha sonrasında 5 sene basketbolda birçok müsabakada yer almıştır. Şuan aktif olarak Crossfit sporu ile ilgilenen başarılı sporcu, Survivor’a oldukça kuvvetli bir fizikle geldiğini belirtiyor. Henüz öğrenci olmaktan olan Yiğit Oruçoğlu’nun medeni hali bekardır.

Haberin Devamı

YİĞİT ORUÇOĞLU BOYU - KİLOSU KAÇ?

Yiğit Oruçoğlu'nun boyu ve fiziğiyle dikkat çeken başarılı yarışmacının fiziksel özellikleri merak ediliyor. 1.87 boyunda olan Yiğit Oruçoğlu 84 kilodur.

YİĞİT ORUÇOĞLU’NUN INSTAGRAM ADRESİ NE?

Hırslı yapısı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken başarılı yarışmacının sevenleri Yiğit Oruçoğlu’nun Instagram adresini merak ediyor. Yiğit Oruçoğlu’nun Instagram adresi :@yigitorucoglu’dur.