Cadde Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayı kim seçildi? (6 Mart 2021)

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayı kim seçildi? (6 Mart 2021)

07.03.2021 - 00:36 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele verildi. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya yarışı izleyicileri ekrana kilitledi. Peki 6 Mart 2021 Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, Survivor'da eleme adayı kim seçildi?

Survivorda dokunulmazlığı hangi takım kazandı Survivorda eleme adayı kim seçildi (6 Mart 2021)

Survivor 2021 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Birbirinden hırslı ve başarılı yarışmacıların kıyasıya mücadelesi izleyenleri hayrete düşürüyor. Nefes kesen oyunlar, yarışmacıların kaderini belirliyor. Kimi zaman hız, kimi zaman güç, kimi zaman da atışın ön planda olduğu Survivor oyunları büyük beğeniyle izleniliyor. Survivor 2021'de her hafta olduğu gibi bu hafta da bir kişi adaya veda edecek. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bugün tamamlandı. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayı kim seçildi? İşte 6 Mart 2021 Suvivor'da yaşananlar...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10-4 skorla Ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM SEÇİLDİ?

Survivor 2021'de bu haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından seçildi. Verilen oylar sonucunda 5 Hanzade, 5 Öykü çıktı. Her iki yarışmacı da eşit oya sahip olduğu için bu haftanın ilk iki eleme adayı Hanzade ve Öykü oldu.