Cadde Survivor'da konseyde gergin anlar! 'Survivor tarihinde görülmüş şey değil'

Survivor'da konseyde gergin anlar! 'Survivor tarihinde görülmüş şey değil'

01.06.2022 - 09:47 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, dün akşam 120'nci bölümüyle ekranlara geldi. Dün akşam haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Anıl, Ayşe ve Sema'nın eleme potasında olduğu Survivor All Star'da dördüncü isim belli oldu. Survivor'da elenecek isim bu akşam belli olacak. Konseyde Ayşe'nin Evrim'e yardım etmesiyle ilgili gergin anlar yaşandı. Acun Ilıcalı, konuyla ilgili olarak 'Survivor tarihinde görülmüş şey değil' ifadelerini kullandı.

Survivorda konseyde gergin anlar Survivor tarihinde görülmüş şey değil

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da nefes kesen yarışlar devam ediyor. Kırmızı ve mavi takım üyeleri, yarışmanın kritik oyunlarından dokunulmazlıklarda ekstra efor sarf ediyor. Yarışmacılar, dün akşam dördüncü dokunulmazlık oyununda mücadele verdi. Dokunulmazlık oyununun ödülü ise çıtır tavuk parçaları olarak belirlendi. 

Haberin Devamı

Ada şartlarında büyük önem taşıyan zorlu engellerin yer aldığı parkurda önde başlayan gönüllüler, avantajı sonuna kadar kullandı ve ilk etabı Nagihan'ın sayısı ile gönüllüler kazandı. İkinci turda da yine erkek yarışmacılar eşleşti.

Survivorda konseyde gergin anlar Survivor tarihinde görülmüş şey değil

GÖNÜLLÜLER DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI

Hikmet'in sayısı ile ikinci tura da galip başlayan gönüllüler 6-8'lik skorla dördüncü dokunulmazlık oyununun kazananı oldu. Dokunulmazlık sembolü ise 4/5 yapıp final sayısını alan Hikmet'e verildi.

Survivorda konseyde gergin anlar Survivor tarihinde görülmüş şey değil

Heyecanlı anların yaşandığı konseyde ünlüler takımı bir kez daha oylama için toplandı. Eleme adayları bu hafta ünlüler takımında Anıl, Ayşe, Sema olarak belirlenmişti. Dokunulmazlık oyununda gönüllüler kendisini garanti altına alırken ünlüler de bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

BATUHAN DİREKT ELEME ADAYI OLDU

Ünlüler takımında Adem'in performans birincisi olmasından dolayı Batuhan direkt eleme adayı olarak potaya girdi. Böylece bu haftanın eleme adaylarının tümü kırmızı takımda Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan olarak belirlendi. Adayların belirlenmesinin ardından ise salı akşamı potadaki yarışmacılar için SMS oylaması yapıldı. Survivor'da haftanın elemesi bu akşam yapılacak. Yarışmacılar için gerçekleşen SMS oylaması sonucu en az oyu alan adaya veda edecek.

Öte yandan konseyde Ayşe'nin Evrim'e yardım etmesiyle ilgili gergin anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Ayşe rakibi Evrim'e yardım ederek sembol verdi. Acun Ilıcalı, konuyla ilgili olarak "Survivor tarihinde görülmüş şey değil" ifadelerini kullandı.

Survivorda konseyde gergin anlar Survivor tarihinde görülmüş şey değil

"GÖZLERİME İNANAMADIM"

Eleme adayı olan Batuhan,“Öncelikle bugün yaşadığımız bir olaydan bahsedeceğim. Ben eğer bir başka arkadaşımın hayatı benim elimdeyken, yaşanan bir olay var ki bunu unutamıyorum. Evrim’le Ayşe oyun oynuyor. Gözlerime inanamadım, hayal kırıklığı. Parkurun en zor kısmı oradaki iki adım. Neredeyse bunun devamı el ele tutuşup devam etmek" açıklamasında bulundu.

Survivorda konseyde gergin anlar Survivor tarihinde görülmüş şey değil

"BENDEN DAHA İYİ ATTIĞI İÇİN ALDI"

Söz hakkı alan Ayşe “Benim insanlığımı sorgulamak kimseye düşmez. Kendi arkadaşlığını kendi bitirdi. O beni yazmayacağını söyleyip yazdı. Sembolü verirken empati kurdum. Sayısını benden daha iyi attığı için aldı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"KEŞKE O SAYIYI ALMASAYDIM"

Ayşe'nin merhametinden dolayı kendisine yardım ettiğini söyleyen Evrim gözyaşlarını tutamadı. Evrim'e yardım ettiği için sayı kaybeden Ayşe'ye kırmızı takımdan da eleştiri geldi. Evrim, "Ben Ayşe'den çok özür dilerim. Bu kadar onun zor duruma gireceğini düşünmedim. Birbirimizin kalbini bildiğimiz için yardım istedim. Elinden o sembolü alıp farkı açsaydın kalleşlik olurdu. Onun bana harekeri çok güzel bir kalbinin olduğunu bana yine gösterdi. Keşke o sayıyı almasaydım" dedi. 

Survivorda konseyde gergin anlar Survivor tarihinde görülmüş şey değil

Konseyde söz hakkı alan Hikmet ise “O kadar engele giriyoruz, savaşıyoruz, bizim kalbimiz çok mu kötü? Oyunun en zor yeri birbirlerine yardım ettikleri yer. Bence tamamen yanlış. Ben yapmıyorum diye kalbim pis mi benim?” dedi.

Survivor'da 24 Mayıs Salı akşamı gerçekleştirilen eleme konseyinin ardından elenen yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Elenen isim Sude oldu. Survivor 2022 olma rüyasına veda eden isim Sude duygusal anlar yaşayarak son kez duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Haberin Devamı

"ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTIM"

Gönüllüler takımı kadrosunda Survivor macerasına başlayıp daha sonra ünlüler takımına geçen Sude Burcu, "Hissettim. Aslında daha kaybettiğimiz oyunda bunu hissettim. Çok değer verdiğim bir bileklik koptu ve dedim ki Sude gidiyorsun... Elimden gelen her şeyi yaptım. Burayı sizi ekibinizi çok seviyorum. Şuna mutlu oluyorum hiçbir arkadaşımın kalbini kırdığımı düşünmüyorum. Kendimi olduğu gibi ifade etmeye çalıştım. Son bir ayda buranın tadını çıkarmalarını diliyorum. Ben elimden geleni yaptım. Dışarıda çok güzel bir ailem var ama dediğim gibi çok üzgünüm. 1 ay sonra görüşeceğiz umarım.