Cadde Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk paylaşım!

Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk paylaşım!

27.02.2024 - 12:51 | Son Güncellenme:

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle diskalifiye edildi. Survivor yolculuğu biten Aydemir, yarışmadan ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımla adından söz ettirdi.

Survivordan diskalifiye edilen Sema Aydemirden ilk paylaşım

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. Sema Aydemir, "Bana bundan sonra bir hakaret daha edersen..." diyerek Pınar'ın yanına geldi. Pınar da "Sana mı soracağım?" cevabını verince ikili kavga etmeye başladı.

Haberin Devamı

Sema, yerde uzanan Pınar'a tekme atarak, "Benim huzurumu kaçırma, benim kardeşimin adını bir daha ağzına alma!" dedi. Sema, Nagihan ile Aleyna'nın uzaklaştırma çabalarına rağmen Pınar'a tokat attı.

Survivordan diskalifiye edilen Sema Aydemirden ilk paylaşım

SEMA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Sema kavga sonrası konseyde Acun Ilıcalı'nın karşısına tek başına çıktı. Acun Ilıcalı, Sema'dan kendini ifade etmesini istedi. Sema şu ifadeleri kullandı:

Ben de çok utanıyorum burada olmaktan. Geldiğimden beri sürekli bir şeyler. Sahra gitti, bana iftira attı. Arkadaşlarıma demiş ki, 'Ben onun seçtiği atışı ve o atışı çalıştığını Sahra'ya söylemişim.' Sahra, 'Burada bir haksızlık var. Ben düelloya çıkmıyorum' demiş ve yarışmayı bırakmış. İşin acısı, arkadaşlarım dedi ki; 'Hakkını helal et, vallahi biz bile düşündük acaba o yüzden mi gitti kız dedik' dedi. Ben bunu yaşamak zorunda değilim. Çünkü ben böyle bir şey yapmadım. Sonra işte 'Lohusa kadın, Alman turist, ekip senden çok pişman seni getirdikleri için' falan bir sürü şeyler söyledi. Konseyden sonra biz kampa gittik ama ben dedim ki Sema sen neden bu kadar eziliyorsun ki yani, ben bunları hak etmedim. Duramadım, gittim, içimde kalırdı yani. 'Pınar ne yaptın? Şimdi ne yaptın? Neden birbirimizden uzak durmuyoruz?' dedi. 'Sen Seda'nın istatistiği için uğraşıyorsun' dedi. Ne olursam olayım, bunları hak edecek bir şey yapmadım. En kötüsünü de söyleyeyim, ben üç sene konteynırda kaldım. Bana gelip 'Sen bizim sayemizde olimpiyatlara gittin' dedi. Çok hırslandım. Tutun şunu falan diyordu ama onun da eli armut toplamıyordu. Masuma yatmasın.

Survivordan diskalifiye edilen Sema Aydemirden ilk paylaşım

DİSKALİFİYE OLDU

Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'i çok iyi anladığını ifade ederek, "Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik. Bayağı da uzun süren toplantı sonrasında olayı defalarca seyredip, diğer yarışmacılarla da konuyu konuştuk ve sonrasında da bir kanaate ulaştık. Yaptığımız değerlendirme sonucunda açıkçası çok emeğin olan, bize de yıllarca çok faydası olmuş bir yarışmacısın. Bunları çok iyi biliyoruz. Bizim için değerin her zaman çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Hayatı tek hareketle değil, geneliyle değerlendirmekten yanayım her zaman. Fevri bir olaydan bir yere varmak, benim için insanı her zaman yanlış yere götürür. Senin karakterinle ilgili bir değerlendirme değil bu ancak yaşanan olay bizim yarışmamızın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız. Bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'den ayırmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Survivordan diskalifiye edilen Sema Aydemirden ilk paylaşım

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Aydemir, Survivor'dan diskalifiye olmasının ardından 1.9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden ilk paylaşımını yaptı. Ünlü isim, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ben ailemin beni yetiştirdiği gibi, öğrendiğim gibi, inandığım gibi davranamadım. Yenildim. Yaşattıklarım için özür dilerim. Bu utanç en büyük cezam.

Survivordan diskalifiye edilen Sema Aydemirden ilk paylaşım

Yazarlar