Cadde Susturdu konuşturdu

Susturdu konuşturdu

09.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Asena Erkin’le Akmerkez’de bebek odasından çıkarken görüntülenen Berkay, olayların yaşandığı dönemde kendisine “Sus ve uzaklaş” diyen Hülya Avşar’ın sorularını yanıtladı

Susturdu konuşturdu

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin’le adı aşk dedikodularına karışan Berkay, ilk kez Hülya Avşar’a konuştu. Erkin’le kendisini sahnede dinlemeye geldiğinde tanıştığını belirten şarkıcı şunları söyledi:
“Kıyafetlerimi o hazırlıyordu. Biriyle çok samimi olursunuz, yanlış anlaşılır. Ama siz fark etmezsiniz. Ben bunun ceremesini çektim. Evli bir kadınla el ele tutuşmam hataydı. Kimseden af dilemiyorum. Vicdanen rahatım. O arkadaşın artık hayatımın ucundan geçmesine bile izin vermem.”

Haberin Devamı

Avşar’ın “Sana inanmıyorum. El ele görüntülendiniz. Bu kadın sonuçta evli. Neden Akmerkez’de odadan çıktınız?” sorusu üzerine Berkay, “Televizyon programına çıkacaktım, bana gömlek bakıyorduk. Bir ara o, kadınlar
ben de erkekler tuvaletine gittim. Fotoğraflar orada çekilmiş” yanıtını verdi. “Hanımefendi nereli?” sorusunu “Bilmiyorum” diye cevaplayan şarkıcıya sinirlenen Avşar, “Yakın arkadaşına nereli olduğunu sormadın mı? İnsanları enayi yerine koyuyorsun”
diyerek çıkıştı.