Cadde Suzan Kardeş, Vezirhan’ı salladı

Suzan Kardeş, Vezirhan’ı salladı

16.05.2017 - 13:32 | Son Güncellenme:

Bilecik'in Merkez ilçesine bağlı Vezirhan’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek Köprülü Mehmet Paşa'yı Anma ve Hıdrellez Şenlikleri kapsamında belde halkı Balkan şarkılarının sevilen yorumcusu Suzan Kardeş ile coştu.

Suzan Kardeş, Vezirhan’ı salladı

Vezirhan belde meydanında binlerce kişi Köprülü Mehmet Paşa'yı Anma ve Hıdrellez Şenlikleri kapsamında bir araya geldi. Etkinlikler ilk olarak Hıdırellez pilavı, helva ve Ertuğrul Gazi Yaren ekibinin güzel gösterisi ile başladı. Ardından sahneye çıkan Balkan şarkılarının sevilen yorumcusu Suzan Kardeş, yaklaşık 1,5 saat sahne alarak vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Haberin Devamı

Kardeş'in seslendirdiği parçaların içinde Boşnakça, Pomakça ve Makedonca şarkıların olması şenliğe ayrı bir güzellik katarak, unutulmaya yüz tutmuş Mübadil kültürünü hatırlattı. Vezirhanlılar seslendirilen Balkan şarkılarına eşlik ederken, Suzan Kardeş de sık sık vatandaşların arasına karıştı.

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, konser sonrası Suzan Kardeş'e çiçek taktim ederek, unutulmaya yüz tutmuş Mübadil kültürü hatırlattığı için Kardeş’e teşekkür etti.

3. Mehmet Paşa'yı Anma ve Hıdrellez Şenlikleri'ne Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, AK Parti Merkezi İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.