Cadde MasterChef Tahsin Küçük kimdir? MasterChef Tahsin kaç yaşında, nereli?

MasterChef Tahsin Küçük kimdir? MasterChef Tahsin kaç yaşında, nereli?

25.08.2021 - 19:26 | Son Güncellenme:

MasterChef Tahsin, ana kadroda yarışacak isimler arasında bulunuyor. Aslen Trabzonlu olan yarışmacı, Kocaeli'nde dünyaya gelmiştir. Mutfağın yanı sıra dansla da ilgili olduğunu ifade ediyor. Peki, MasterChef Tahsin Küçük ne iş yapıyor?

MasterChef Tahsin Küçük kimdir MasterChef Tahsin kaç yaşında, nereli

Tahsin Küçük, TV8'in sevilen yemek yarışma programında yarışan isimlerden. Yemeklerdeki iddiası ile öne çıkan yarışmacı, gastronomi bölümünden mezun olmuştur. Küçük yaşlarda mutfağa girerek uzun süredir yemek yaptığını dile getiriyor. 

Haberin Devamı

MASTERCHEF TAHSİN KÜÇÜK KİMDİR? 

Küçük, 23 yaşında ve aslen Trabzonludur. Doğma büyüme Kocaelili olduğunu ifade eden Tahsin Küçük, yedi yıldır İstanbul’da yaşıyor. Yemek yapmanın yanı sıra birçok dans çeşidine ilgi duyan Tahsin Küçük, 2019’da Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuştur.

2015 yılında ‘Ver Fırına’ isimli yemek yarışması programında yer aldı. Şampiyon olacağına inandığını dile getiren Küçük, 13 yaşında mutfağa girdiğini, bulaşıkçılıktan başladığını ve 10 yıldır yemek işinde olduğunu söyledi. Instagram'da @tahsinkucukofficial adresi ile bulunuyor.