Cadde Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun bebekleri dünyaya geldi

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun bebekleri dünyaya geldi

24.03.2022 - 17:36 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu çift Taner Ölmez (35) ile Ece Çeşmioğlu (31), Zeynep adını verdikleri ilk bebeklerine kavuştu. Hastane kapısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ölmez, "Gözyaşlarıma hakim olamadım" diyerek, eşinin ve kızının durumu hakkında bilgi verdi.

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlunun bebekleri dünyaya geldi

Son olarak 'Mucize Doktor' dizisiyle ekranlara gelen Taner Ölmez, meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile Haziran 2021'de Kemerburgaz'da düzenlenen törenle nikâh masasına oturmuştu. Çiftin nikah şahitliklerini, Erkan Avcı ve ikilinin yakın arkadaşları yapmıştı.

Haberin Devamı

Düğün töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, "Geçtiğimiz hafta yağmurlu olduğu için çok korktuk, ama bugün hava çok güzel. Her şeyi pandemi prosedürüne göre ayarladık" şeklinde konuşmuştu.

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlunun bebekleri dünyaya geldi

"İLK GEZ GELİNLİKLE GÖRDÜM"
Ece Çeşmioğlu'nu gelinlik içinde ilk kez gördüğünü belirten Taner Ölmez, "Ben de Ece'yi gelinlik içinde ilk kez gördüm, çok heyecanlıyım" ifadelerini kullanmıştı. Heyecanlı halleri ile dikkat çeken Çeşmioğlu ise "Heyecandan ayakkabımın altına isim yazmadım, ben gidip hemen isimleri yazayım" demişti.

Mutlu bir evlilik sürdüren ve ilk bebeklerini bekleyen çiftten müjdeli haber geldi. Ölmez ile Çeşmioğlu, Zeynep adını verdikleri kızlarına kavuştu. Anne-baba olma sevincini yaşayan ünlü çiftin bebeği, Altunizade'de özel bir hastanede dünyaya geldi.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
İkilinin yakın arkadaşları, Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nu bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, bebek odasının kalpli balonlarla süslendiği görüldü.

"KUCAĞIMA İLK ALDIĞIMDA ÇOK HEYECANLANDIM"
Hastane kapısında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ölmez, "Aşırı mutluyum, kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım" dedi.

Kızlarının sağlık durumu hakkında da konuşan başarılı oyuncu, "Zeynep 3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi" ifadelerini kullandı.

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlunun bebekleri dünyaya geldi

"UMARIM SİZİN DE KIZINIZ OLUR"
Mutluluğu gözlerinden okunan Taner Ölmez, "Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım. Ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim, kız çocuğunu çağırdım adeta. Umarım sizin de kız çocuğunuz olur" şeklinde konuştu.

"AĞLAMAMAK İÇİN DİRENDİM AMA DAYANAMADIM"
Ölmez, muhabirlerin "Doğum anında eşinizi yalnız bırakmamışsınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusuna ise "Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen gözyaşlarıma hakim olamadım. Ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım. Hatta ilk temasımız da oldu kızım ile, yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim" cevabını verdi.

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlunun bebekleri dünyaya geldi

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Ece Çeşmelioğlu’nun hamile olduğu iddialarını doğrulayan oyuncu Taner Ölmez, "İlk duyduğum anda çok mutlu oldum. İnanılmaz bir şey gerçekten, Allah isteyen herkese versin" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"ZEYNEP İSMİNİ ÇOK SEVİYORUM"
Bebeğin isminin ne olacağı sorulunca Ölmez, "Ben Zeynep'i çok istiyorum. Hayatıma giren bütün Zeynep'ler çok iyiydi, çok iyi insanlardı. Çok akıllılar, o yüzden Zeynep ismini çok seviyorum. Başka isimler de var ama bakacağım, bu benim tek başıma verebileceğim bir karar değil" yanıtını vermişti.

"İkinci isme sıcak değilim" diyen Ölmez, ekranlara döneceğini de müjdelemişti. Ölmez, "Ben bu dakikadan sonra ne oynasam farklı olacak, bu da baya değişik ve farklı bir rol. Dijitale olacak, güzel bir şey çıkacak" diye konuşmuştu.

Ünlü çift, sonrasında sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla çocuklarına 'Zeynep' adını vereceğini duyurmuştu. Fotoğraflarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören çiftin pozlarına; Başak Dizer, Selahattin Paşalı, Özge Özpirinçci, Ferit Kaya, Aslıhan Malbora ve Hande Soral gibi ünlü isimler de yorum yapmıştı.

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlunun bebekleri dünyaya geldi