Cadde Tansel Öngel'den 'Biran Damla Yılmaz' açıklaması: Hayatımda sadece iş var!

Tansel Öngel'den 'Biran Damla Yılmaz' açıklaması: Hayatımda sadece iş var!

07.03.2022 - 07:50 | Son Güncellenme:

Yönetmenliğini Çağ Çalışkur'un üstlendiği, İngiliz yazar Simon Stephens'e ait olan Craft Tiyatro’nun yeni oyunu 'Dalgakıran/ Sea Wall'un prömiyeri, Yapı Kredi bomontiada Craft Tiyatro'da gerçekleşti. Geceye katılan isimlerden Tansel Öngel, meslektaşı Biran Damla Yılmaz'la aşk yaşayıp yaşamadığı konusuna açıklık getirdi.

Tansel Öngelden Biran Damla Yılmaz açıklaması: Hayatımda sadece iş var

Yönetmenliğini Çağ Çalışkur'un yaptığı 'Dalgakıran/ Sea Wall' adlı oyunun prömiyeri geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Ünlülerin adeta akın ettiği geceye, İpek Bilgin, Deniz Türkali, Birce Akalay, Tuğrul Tülek, Selen Öztürk, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Şebnem Bozoklu, Melisa Doğu, Rıza Kocaoğlu, Murat Boz, Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay,Tansel Öngel, Ozbi, Tuba Büyüküstün, Cem Avnayim, Asena Girişken, İdil Sivritepe, Gökay Gündoğdu, Bulut Reyhanoğlu, Şevval Sam gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Tansel Öngelden Biran Damla Yılmaz açıklaması: Hayatımda sadece iş var

"BU AKŞAM TEK BİR BEKLENTİM VAR"
Prömiyere katılan birbirinden ünlü isimlerden biri olan 45 yaşındaki Tansel Öngel, basın mensuplarıyla sohbet ederek hem projeleri hakkında, hem de özel hayatı hakkında konuştu.

Öngel, "Her şey yolunda, 'Masumlar Apartmanı' devam ediyor, 'Maske Kimsin Sen' bitti. Bence çok güzel bir programdı, üzüldüm. Çok güzel de tepkiler alıyorduk. Çok severek sunduğum bir programdı. Bu akşam tek bir beklentim var, o da canım arkadaşım Serkan'ın (Altunorak) yıldızının parlaması. Ona şahitlik etmeye geldim. Kendisi benim okuldan arkadaşım zaten, eminim çok güzel bir oyun oynayacak. Metni de biraz biliyorum, Serkan bu akşam sahnede hepimizi mest edecek" diye konuştu.

'AŞK' SORUSUNA YANIT VERDİ
Oyuncu, muhabirlerin "Tansel Bey, Biran Damla Yılmaz ile adınız anıldı, hatta spor yaparken fotoğraflarınız ortaya çıktı. Fakat şu anda kendisinin bir ilişkisi, var biz bunu sizden öğrenmek istiyoruz. Aranızda aşk olmuş muydu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

"Kendisi de açıkladı, biz sadece arkadaşız. Yan yana gelen herkesi yakıştırıyorlar, sağ olsunlar bizi de yakıştırmışlar fakat biz sadece arkadaşız. Damla'nın ilişkisi var, o anlamda bir ilgim yok ama arkadaşlığımız var. Benim hayatımda sadece iş var, çalışmak var."

Tansel Öngelden Biran Damla Yılmaz açıklaması: Hayatımda sadece iş var

EL ELE GELDİLER
Öte yandan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Sercan Yaşar'ın Gümüşsuyu'nda bir restoranda düzenlediği doğum günü partisine, Çağrı Telkıvıran ile birlikte el ele gitmişti.

Basın mensuplarının ikiliye, "Geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendiniz ancak ilişkiyi kabul etmemiştiniz, şimdi el ele geldiniz" demesi üzerine çift; "Biz öyle bir şey yapmadık arkadaşlar," yanlış hatırlıyorsunuz" cevabını vermişti.