Cadde Taş Kağıt Makas'ta Süreyya açığa alındı! Rıza önemli bir detayı hatırladı

Taş Kağıt Makas'ta Süreyya açığa alındı! Rıza önemli bir detayı hatırladı

23.05.2024 - 00:08 | Son Güncellenme:

Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' 12'nci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...

Taş Kağıt Makasta Süreyya açığa alındı Rıza önemli bir detayı hatırladı

Mahkeme arasında Alev her şeyi itiraf etti. Umut'un babasını artık hiçbir şekilde hapis hayatından kurtaramayacağını düşünmeye başladı.

Haberin Devamı

Mahkeme devam ederken Makbule Coşkun'un kızı duruşmaya geleren annesinin itirafta bulunduğu videonun kayıtlı olduğu USB bellek ile geldi. Makbule'nin kızı Elif de tanık olarak dinlendi. Duruşma Rıza için iyi geçti.

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜM

AZAD'I RÜYA KURTARDI

Fecir, ele geçirdiği Azad'ı asarak cezalandırmak istedi. Rüya babasıyla eve girecekken Fecir'in arabasını fark etti. Merakla arabanın yanına gelen Rüya, Azad'ı boynuna ip geçirilmiş halde, Fecir'i de yanında görünce sinirden abisine Büşra Kormaz cinayetini bildiğini söylerek Azad'ın serbest bırakılmasını sağladı.

Kardeşinin de artık kötü birisi olduğunu fark ettiğini anlayan Fecir, üzüntüden ipe çıktığı sırada kardeşi tarafından engellendi.

Haberin Devamı

HER ŞEYİ SİZİN İÇİN YAPTIM KIZIM / TIKLA İZLE

Taş Kağıt Makasta Süreyya açığa alındı Rıza önemli bir detayı hatırladı

Taş Kağıt Makasta Süreyya açığa alındı Rıza önemli bir detayı hatırladı

RIZA İÇİN UMUT IŞIĞI DOĞDU! / TIKLA İZLE

UMUT, SÜREYYA'YA SAVAŞ AÇTI

Harun, Umut'a yardım etmek için olay gününde Rıza'yı gören güvenli görevlisi Hasan'a ait bilgileri Umut'a verdi. Umut adamı bulmak için yola koyulduğunda beklemediği bir olayla karşılaştı. Emniyet tarafından Hasan gözaltına alındı. Umut, Harun'un karavanına dinleme cihazı koyarak babasını bilgi aktarımı sağlayan Süreyya'ya savaş açtı.

Taş Kağıt Makasta Süreyya açığa alındı Rıza önemli bir detayı hatırladı

SÜREYYA AÇIĞA ALINDI

Dinleme cihazını fark eden Harun, Umut'la birlikte Süreyya'nın basın toplantısı öncesinde uzak kurdu. Hasan'ın ailesinin gazetecilere konuşacağını sanan Süreyya ve Cevher, Hasan'ın eşini tehdit ederken fotoğrafları çekildi.

Umut, basın toplantısı yapılırken gazetecilere Süreyya'nın yalan söylediğini gösterdi. Başsavcı Süreyya'dan elindeki dosyaları devretmesini isteyerek, soruşturma bitene kadar açığa alındığını söyledi. Başsavcı Süreyya'nın yerine Alev'i geçirdi.

FECİR KENDİNİ ASMAYA KALKTI! / TIKLA İZLE

Taş Kağıt Makasta Süreyya açığa alındı Rıza önemli bir detayı hatırladı

RIZA ÖNEMLİ BİR DETAYI HATIRLADI

Fecir ülkeyi terk etmeyi düşünürken yanında Alev'i de zorla götürmek istedi. Fecir ısrar ederken Bünyamin'in, Alev'i kendince dize getirmesi için tuttuğu adamlar olay yerine geldi. Fecir, Alev'e kaçmasını söyleyerek adamları engellemeye çalışırken feci şekilde darp edildi. Rıza yeniden yargılama davasının 2. duruşmasına çıktı.

Haberin Devamı

KADRİ, HARUN'UN İÇİNE KURT DÜŞÜRDÜ! / TIKLA İZLE

Abisinin kötü halini gören Rüya, mahkemeye Emirkıran Holding'i savunmak için geldi. Güvenlik görevlisi Hasan olay günü sabah saatlerinde Rıza'ya nereye gideceğini bilmediğinden yolun ortasında kaldığı sırada bir arabanın az kalsın çarpacağını ama aracın içindekini hatırlamadığını ifade etti. Rıza şans eseri olay anını hatırlayarak arabanın içindeki kişinin Neşet olduğunu söyledi.