Cadde Tatlı İntikam 16. yeni bölüm fragmanında Rüzgar'ın dedesi ölecek mi?

Tatlı İntikam 16. yeni bölüm fragmanında Rüzgar'ın dedesi ölecek mi?

12.07.2016 - 10:46 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam son bölümde şok sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Bomba sahnelerin yer aldığı Tatlı İntikam 15. bölümde Pelin ve Sinan'ı öpüşürken gören Rüzgar'ın dedesi hastanelik oluyor. Peki, şimdi ne olacak? Merakla beklenen Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanı ve gelişmeler haberimizde...

Tatlı İntikam 16. yeni bölüm fragmanında Rüzgarın dedesi ölecek mi

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Tatlı İntikam tüm izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Tatlı İntikam son bölümde, Rüzgar'ın dedesinin evine giden Sinan ve Pelin neler yaşadı. Evlilik oyununa devam eden Rüzgar ve Sinan'ın karşısında Pelin kıskançlık krizlerine girsede belli etmemeye çalışıyor. Dizinin son sahnesinde yaşanan şok öpüşmeyi gören dede hastanelik oluyor. Rüzgar'ın dedesi ölecek mi? Pelin ve Sinan ne yapacak. İşte bu soruların cevabına Tatlı İntikam 16. yeni bölümde alacağız.

Haberin Devamı

Tatlı İntkam 16. bölüm Cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak...

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D’nin romantik komedi bir o kadar da dram içeren dizisi Tatlı İntikam’ın 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam yeni bölümde Turgut Bey’in kalp krizi geçirmesi sonrası yaşayıp yaşamayacağı merak konusu olurken tüm bunların sorumlusu olarak Pelin gösteriliyor.

TATLI İNTİKAM 16. BÖLÜM FRAGMANI

Pelin ve Sinan'ı öpüşürken gören ve kalp krizi geçiren Turgut Bey acil olarak hastaneye kaldırılıyor. Turgut Bey hastanede yaşam mücadelesi verirken Rüzgar ise tüm bu olan bitenden Pelin'i sorumlu tutuyor. Sinan ise sevdiği kadının bu duruma düşmesinin ardından onun yanında duruyor ve Rüzgar'ı sözlerine dikkat etmesi konusunda uyarıyor. Bakalım yeni bölümde Turgut Bey ölecek mi?