Cadde Taylan Özgür Ölmez kimdir, kaç yaşında, nereli? Taylan Özgür Ölmez kardeşi kim?

Taylan Özgür Ölmez kimdir, kaç yaşında, nereli? Taylan Özgür Ölmez kardeşi kim?

11.05.2022 - 23:18 | Son Güncellenme:

Taner Ölmez'in ağabeyi olan sanatçı Taylan Özgür Ölmez, Tunceli'de doğdu. Özellikle kardeşi Taner Ölmez ile seslendirdiği şarkı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oyunculuk ve müzik eğitimi alan Ölmez, kurduu grupla sahne alıyor. Peki, Taylan Özgür Ölmez kimdir?

Taylan Özgür Ölmez kimdir, kaç yaşında, nereli Taylan Özgür Ölmez kardeşi kim

Şarkıları ile son dönemin parlayan isimleri arasında olan Taylan Özgür Ölmez, oyuncu olan Taner Ölmez'in ağabeyidir. Ölmez, Grup Özgür Deniz adında bir müzik grubu kurdu. Çıkardığı şarkıları ilgiyle takip edilen Taylan Özgür Ölmez hayatı haberimizde...

Haberin Devamı

TAYLAN ÖZGÜR ÖLMEZ KİMDİR?

Ölmez, 1979 yıllında Tunceli Ovacık'ta dünyaya geldi. Türk Halk Müziği sanatçısı olarak bilinen isim, oyuncu Taner Ölmez'in ağabeyidir.

İlköğretim eğitimini doğduğu ilçede, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Lise döneminde ASM Müzik okulunda bağlama eğitimi alan Taylan Özgür Ölmez, ayrıca 3 sene Pera Güzel Sanatlar Akademisinde sinema atölye ve oyunculuk dersleri gördü. 1995 yılında arkadaşları ile birlikte Grup Özgür Deniz adlı müzik grubunu kurdu. İstanbul Beyoğlu’nda çeşitli mekanlarda sahne aldı.

2007 yılında ilk solo albümü Nihayet’i çıkaran Taylan Özgür Ölmez 2014 yılında ise ikinci solo albümü DEM ile müzik kariyerini sürdürmüştür. Evli ve çocuk sahibi olduğu biliniyor.