Cadde Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi!

Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi!

04.02.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Uzun süre aşk yaşadığı Tolga Akış'la 2021 yılında dünyaevine giren Zeynep Bastık, bir yıl olmadan boşanma kararı almıştı. Ayrılığın ardından adı birçok isimle anılan Bastık'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi

Pop müziğin son dönemdeki en gözde isimlerinden Zeynep Bastık, geçtiğimiz yaz Tolga Akış'la olan bir yıllık evliliğini resmen noktaladı.

Haberin Devamı

Ayrılığın ardından adı Uraz Kaygılaroğlu ve yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşadığı yazılan ünlü popçunun adı, bu kez de müzik piyasasının yakından tanıdığı bir isimle anıldı. Bastık’ın adı DJ Artz diye tanınan Efe Çelik'le anıldı.

GÖZLERDEN UZAK AŞK YAŞADILAR

Genç müzisyen, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'la yaşadığı aşkla da adından söz ettirmişti. Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik, bir yıl süren aşklarını gözlerden uzak yaşamıştı.

Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi

GÜLMEKLE YETİNDİ

Çıkan dedikodulardan sonra taze aşıklar ilk kez Wu Bomonti’de görüntülendi. Gece yarısı arkadaş grubu ile mekandan çıkan aşıklar, kendilerine iletilen soruları cevaplamadı. Bastık, basın mensuplarının ısrarlı sorularına gülmekle yetindi.

Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi

Haberin Devamı

İkili ardından hızlıca arabalarına binip evlerinin yolunu tuttu.    

"BİRBİRİMİZİN HAYATINDAN ÇIKMIYORUZ"

Üç yıllık birlikteliğin ardından evlenen ikili, geçtiğimiz haftalarda sürpriz şekilde boşanma kararı almıştı. Evlilikte bir yıl dolmadığı için kanunen boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye başvuru için beklediği öğrenilmişti. Ünlü şarkıcı, gündem olan haber sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki dört sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz.

Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi

"SENİ ÇOK SEVİYORUM ZEYNOCUM"

Tolga Akış ise sosyal medya paylaşımına, "Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet, ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olamaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum" notunu düşmüştü.

Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi