Cadde Teoman'dan tacizci hayran tedirginliği: Akıl hastası bunlar!

Teoman'dan tacizci hayran tedirginliği: Akıl hastası bunlar!

06.02.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Teoman önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Şarkıcı, mahkemeye başvurarak can güvenliği gerekçesiyle şikayetçi olduğu hayranlarıyla ilgili “Aslında kızmıyorum ama yine de korktuğum için mahkemeye veriyorum. Akıl hastası bu insanlar” dedi.

Teomandan tacizci hayran tedirginliği: Akıl hastası bunlar

Cihangir’de objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı, kendisini taciz eden kadın hayranlarıyla ilgili olarak ilk kez açıklamada bulundu. Mahkemeye başvurduğu tacizci kadın hayranı için “Bir takım deliler bunlar” diye konuşun Teoman, takip edildiğini hatta şoförünün saldırıya uğradığını anlattı.

Haberin Devamı

"BİRTAKIM DELİLER BUNLAR"

Kendisini takip eden takıntılı hayranıyla birkaç kez yüz yüze geldiklerini ve sokağa çıktığında tedirgin olduğunu ifade eden ünlü isim şöyle konuştu: 

Öyle bir şey vardı daha evvelden şoförüm de darbeler aldı. Böyle arada oluyor. Kızmıyorum onlara ama takıntılı hayran demesek daha doğru olur. Birtakım deliler bunlar. Ünlüleri takıyorlar kafalarında. Yani üzülüyorum da öyle mahkemelere vermeye.

Teomandan tacizci hayran tedirginliği: Akıl hastası bunlar

"KORKUYORUZ"

"Birkaç kez denk geldik karşılaştık ama insanın da ödü patlıyor" diyen Teoman; "Tedirgin oluyorum tabii ki ama onlar isteyerek yapmıyorlar. Akıl hastası bunlar, kızmıyoruz ama yine de korkuyoruz diye mahkemeye veriyoruz. Başka ünlü isimlerin de başına geliyor böyle olaylar. Kendilerine göre hayal dünyalarında bir şeyler kuruyorlar ünlü isimlere dair" dedi.

"SAHNE BENİ SPORA YÖNLENDİRDİ"

Konserlerine ara verdiğini, çıkacağı 10 günlük tatilde spor yapacağını söyleyen Teoman, sahnelerin kendisini spora başlattığını anlatıp “Kendimi spora vereceğim bu 10 günde. Çünkü yüksek kondisyon istiyor benim sahnem. Ben de her boşluğu sporla dolduruyorum. Yıllardır yaparım spor ama birkaç senedir ağırlık verdim. İnsan yapınca seviyormuş. Fitness çalışıyorum, sahnede rahat olayım diye. Sahnenin avantajı var insanı spora yönlendiriyor. Görüntüye yönelik değil, kondisyona yönelik benimki” diye konuştu.

Teomandan tacizci hayran tedirginliği: Akıl hastası bunlar

Haberin Devamı

"CİHANGİR BENİM KÖYÜM"

Tatilde şehir dışına ya da yurt dışına çıkmayı sevmediğini yaşadığı Cihangir bölgesini köyü gibi gördüğünü anlatan Teoman espri yaparak şöyle devam etti: “Hiçbir yere gitmem. Ben sevmiyorum tatili, buradayım hep kafelerde yaşıyorum. Bende yok öyle şeyler. Ben mahallemden memnunum, köy gibi takılıyorum burada Cihangir Köyü’nde.”

Teomandan tacizci hayran tedirginliği: Akıl hastası bunlar

"İLERİDE YAPARIM BELKİ MUHTARLIK"

Ünlü şarkıcı, “Cihangir’e muhtar olmayı düşündünüz mü hiç?” sorusuna ise gülümseyerek “Çok iyi fikirmiş ileride yaparım belki muhtarlık” yanıtını verdi.