Cadde TEŞKİLAT METE BAŞKAN ÖLÜYOR MU? Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?

TEŞKİLAT METE BAŞKAN ÖLÜYOR MU? Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?

22.03.2022 - 23:30 | Son Güncellenme:

Mete Başkan ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinin Başkan'ı Mesut Akusta'nın dizi kadrosundan ayrılma ihtimali sevenlerini üzdü. Teşkilat dizisinin yayımlanan yeni bölüm fragmanında Mete'nin yaralanaması Akusta'nın dizideki akıbetini sorgulattı. Peki, Teşkilat Mete ölecek mi?

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'da Mesut Akusta ekibin başkanı olan Mete'ye hayat veriyor. Akusta'nın dizideki varlığı yayımlanan 39. bölüm fragmanı ile araştırılır hale geldi. Ağır yara alan Başkan diziden ayrılıyor mu, ölecek mi?

Haberin Devamı

METE BAŞKAN ÖLECEK Mİ?

Dizide ekibin lideri konumunda olan Mete Başkan, yayımlanan 39. yeni bölüm fragmanında silahla yaralanıyor ve ekibinin gözyaşları içinde yere yığılıyor. Veda sözleri fragmana damga vurmuştu. Öte yandan Mete Başkan'ın 'Hakkını helal et oğlum. Galiba teşkilata ömrünü vermenin bedeli bu.'' sözleri damga vurdu. Mete Başkan, oğlu ile vedayı andıran bir konuşma yaptı. İki taraf da birbirlerine hakkını helal ettiğini belirterek sarılmıştı.

Hakkı Dayı ekibe, Mete Başkan'a suikast giirşimi olacağını belirtti. Başkan'a Yıldırım tarafından tuzak kuruldu ve ateş açıldı. Serdar'ın dizlerinde kalan Başkan'ın akıbeti henüz belli değil, kesin bilgi yeni bölümle birlikte netleşecek. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş, Akusta'nın yeni bölümde ölerek diziye veda edeceğini belirti.

Haberin Devamı

MESUT AKUSTA KİMDİR?

Akusta, 22 Şubat 1964 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Babasını kaybettikten sonra ise Ankara'ya taşındılar. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da aldı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Ankara'da çocuk oyunu ile tiyatroya başladı. 1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları'na katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı. 14 Ocak 2011 yılında kaza yapmıştı. Akusta, 2016 yılından bu yana Şafak Özbir ile evlidir ve çiftin bir kızı bulunuyor.