Cadde Teşkilat Zehra ölüyor mu? Zehra'yı oynayan Deniz Baysal diziden ayrılıyor mu?

Teşkilat Zehra ölüyor mu? Zehra'yı oynayan Deniz Baysal diziden ayrılıyor mu?

14.11.2021 - 23:18 | Son Güncellenme:

Teşkilat dizisi her hafta pazar akşamı yayımlanıyor. Dizi geçtiğimiz hafta 21. bölümle izleyiciye büyük heyecan yaşatmıştı. Teşkilat'ın yayımlanan 22. yeni bölüm fragmanında ise Serdar ve Zehra'nın vurulması dikkat çekti ve 'Zehra ölecek mi, Deniz Baysal diziden ayrılıyor mu?' soruları yöneltilmeye başladı.

Teşkilat Zehra ölüyor mu Zehrayı oynayan Deniz Baysal diziden ayrılıyor mu

Başarılı oyuncu Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat veriyor. Oyuncunun yeni bölüm fragmanında yaralandığı görülüyor. Serdar ile aralarında geçen diyalog ardından Zehra'nın başına gelenler dizideki akıbetini sorgulattı. Öte yandan Serdar da yaralanıyor. İşte, Deniz Baysal hakkında...

Haberin Devamı

TEŞKİLAT ZEHRA ÖLECEK Mİ?

Deniz Baysal'ın hayat verdiği Zehra karakteri, görev dolayısıyla yeni bölümde ağır şekilde yaralanıyor. Baysal'ın Teşkilat kadrosundan ayrılmasına yönelik bir açıklama bulunmuyor. Diziye devam edip edemeyeceği araştırılan Deniz Baysal'ın akıbeti bu akşam yayımlanacak bölümde netlik kazanacak. 

DENİZ BAYSAL KİMDİR? 

5 Nisan 1991 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulunda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesinden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Celal Bayar Üniversitesinde uluslararası ticaret okudu.

İlk olarak "Derin Sular", "Bitmeyen Şarkı", "Babalar ve Evlatlar" gibi bazı dizilerde roller aldı. "Aşk, Ekmek, Hayaller" adlı dizide canlandırdığı Karaca Yılmaz rolü ile tanınmaya başlayan oyuncu, 2014'te başlayan "Kaçak Gelinler" adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile popüler oldu. Show TV'de başlayan "Beyaz Yalan" adlı dizide rol aldı. 2017-2018 yılları arasında "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde başrol karakteri olan Hazan Çamkıran'ı canlandırdı. Söz dizisinde başrol Savcı Derya Duman karakterini oynadı. Son olarak, TRT 1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinde Zehra Balaban karakterini canlandırıyor.