Cadde Thor:Ragnarok filmi konusu ve oyuncu kadrosu!

Thor:Ragnarok filmi konusu ve oyuncu kadrosu!

10.09.2020 - 19:15 | Son Güncellenme:

Thor:Ragnarok filmi bu akşam ekrana geliyor. 27 Ekim 2017 yılında vizyona giren aksiyon ve bilim kurgu türünde çekilen Thor:Ragnarok filminin yönetmen koltuğunda Taika Waititi yer alıyor. ABD yapımı film Thor film serisinin üçüncüsü olarak dikkat çekiyor. Filmde Norse kıyameti konu alınıyor. İşte Thor:Ragnarok filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Thor:Ragnarok filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Thor:Ragnarok filmi Thor film serisinin üçüncü filmi olarak dikkat çekiyor. 2017 yılında vizyona giren filmde Norse kıyameti konu alınıyor. Evrenin öbür ucunda hapsolmuş olan Thor çıkış yolu bulmakta zorlanıt. Üstelik Thor'u Thor yapan çekici de yanında değildir. Asgard ise Thor'un yokluğunda büyük bir yıkımın eşiğindedir. Ragnarok zamanı gelmiştir. eğer gerçekleşirse bütün Asgard yok olacaktır ve bunların sorumlusu ise acıması Hela'dır.

Haberin Devamı

Thor: Ragnarok, Marvel Sinematik Evreni'nin Thor'a ve Thor çizgi romanına dayalı üçüncü filmi olup on yedinci Marvel Sinematik Evreni filmi. Taika Waititi'nin yönetmenliğini üstlendiği, Craig Kyle ve Christopher Yost ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı, filmin başrollerinde Chris Hemsworth ve Tom Hiddleston yer almaktadır.

THOR:RAGNAROK FİLMİ KONUSU

Thor, Asgard'ın Ragnarök karşısında kaderine terk edilmesi nedeniyle savaşmak zorunda kalmış ve kendini tanrılar arasındaki savaşın ortasında bulmuştur. Bu kez savaşacağı düşmanları Surtur ve Muspellheim'ın Ateş Devleri'dir. Ayrıca Odin'in kızı, ölüm tanrıçası Hela da filmde yer almaktadır. Bu savaşta Hulk ve Dr.Strange de Thor'un yanında yer almaktadır.

Haberin Devamı

THOR:RAGNAROK FİLMİ OYUNCU KADROSU

Odin adlı karakteri Anthony Hopkins, Heimdall adlı karakteri ise Idris Elba canlandırmaktadır. Hela'yı Cate Blanchett canlandırırken Valkür Brunhilda'yı Tessa Thompson canlandırmaktadır. Jeff Goldblum Grandmaster'i , Karl Urban'sa Cellat Skurge'u canlandırmaktadır. Mark Ruffalo, Hulk'u canlandırmaktadır. Benedict Cumberbatch, Doktor Strange'i canlandırmaktadır. Surtur'u ise Taika Waititi canlandırıp, Clancy Brown seslendirmektedir.