Cadde Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e romantik jest!

Thor Saevarsson'dan Dilan Çiçek Deniz'e romantik jest!

06.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile Bebek'te görüntülendi. Düğün tarihlerini ertelmeleriyle ilgili konuşan çiftin etrafı, bir anda çiçekçiler tarafından sarıldı. Israrlara dayanamayarak sevgilisine gül alan Saevarsson'ın bu jesti, Deniz tarafından öpücüklerle karşılandı. İkilinin romantik anları, kameralara yansıdı.

Thor Saevarssondan Dilan Çiçek Denize romantik jest

Thor Saevarsson, geçtiğimiz yıl aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Hayranları ise oyuncunun tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

Haberin Devamı

"HALA ŞOKTAYIM!"

Ardından Arnavutköy'deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren çiftten Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" şeklinde konuşmuştu.

Thor Saevarssondan Dilan Çiçek Denize romantik jest

"DÜĞÜNLE İLGİLİ ÇOK HAYALİM YOKMUŞ!"

Dilan Çiçek Deniz, daha önce de Thor Saevarsson ile ilişkisi hakkında, "Her şey çok iyi gidiyor. Onun da kendi işleri var. Umarım ileriki bir zamanda birlikte bir projede yer alırız" ifadelerini kullanmıştı.

Deniz, basın mensuplarının, "Düğününüzle alakalı hayalleriniz var mı? Nasıl olacak?" sorularına ise, "Galiba o kadar çok yokmuş... Henüz hiçbir şey planlayamadık. Umarım yakında her şeyi planlayacağız. Şu an için hiçbir şey yok." cevabını vermişti.

Haberin Devamı

ROMANTİK KUTLAMA

Mutlu birliktelikleri devam eden Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson, geçtiğimiz ay ise birlikteliklerinde bir yılı geride bırakmıştı. Objektif karşısında poz veren çift, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla yıl dönümlerini kutlamıştı.

"SENİ DERİNDEN SEVİYORUM"

Deniz, sevgilisine; "Canımın yarısı ile birinci yıl dönümümüz... Seni gerçekten derinden seviyorum. Ölmeden önce bilmeni istedim" sözleriyle seslenmişti. Saevarsson da gönderisinde, "Bir yıl ve devam ediyor. Sonsuzluğa ve ötesine..." ifadelerine yer vermişti. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi görmüştü.

Thor Saevarssondan Dilan Çiçek Denize romantik jest

"SENEYE YAZ GİBİ OLACAK"

Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi Thor Saevarsson, tüm bunların ardından önceki gün Bebek'te yer alan bir mekanın çıkışında objektiflere takıldı.

İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson ile yakın zamanda evlenmeleri beklenen oyuncu, düğünü ertelediklerini söyleyerek; "İkimizin de işleri oldukça yoğun, bu yüzden düğünü erteledik. Seneye yaz gibi olacak. Haberiniz olur zaten" ifadelerini kullandı.

Yeni projelerinden de bahseden ünlü isim, "Yakında yeni bir projem geliyor. Hem film, hem de dizi geliyor" diye konuştu.

Thor Saevarssondan Dilan Çiçek Denize romantik jest

SEVGİLİSİNE GÜL ALDI

Röportaj esnasında çiçekçiler, çiftin etrafını sarıp güller döktüler. Bu ısrar üzerine Saevarsson, sevgilisi Deniz’e bir demet gül aldı. Gülü sevgilisine verir vermez, güzel oyuncu sevinerek nişanlısını dudaklarından öptü.

Haberin Devamı

Bolca sarılıp öpüşen çift, basın mensuplarına poz verdikten sonra kendilerini bekleyen araçlarına yöneldiler.

Thor Saevarssondan Dilan Çiçek Denize romantik jest