Cadde Tobey Maguire'den 'Örümcek Adam' itirafı

Tobey Maguire'den 'Örümcek Adam' itirafı

05.05.2022 - 09:24 | Son Güncellenme:

Marvel evreninin ikonik karakterlerinden biri olan Spider Man'i canlandıran Tobey Maguire, ilk Spider Man filmindeki o ünlü sahnenin kendisi için hiç de romantik olmadığını ve neredeyse boğulduğunu itiraf etti.

Tobey Maguireden Örümcek Adam itirafı

Spider Man denilince akla gelen ilk isimlerden biri şüphesiz Tobey Maguire. Son Marvel filmi 'Spider Man: Eve Dönüş Yok'ta ikonik karakteri yeniden canlandırarak hayranlarını sevindiren oyuncu, 2002 yılında vizyona giren ilk Spider Man filmindeki öpüşme sahnesiyle ilgili itirafta bulundu.

Haberin Devamı

46 yaşındaki ünlü oyuncu, Mary Jane'i canlandıran Kirsten Dunst ile ters bir şekilde sarkarken öpüştüğü o sahnenin yağmur nedeniyle çok zor olduğunu paylaştı.

Tobey Maguireden Örümcek Adam itirafı

"NEFES ALAMADIM"

"Yağmur burnumdan içeri giriyordu... sonra Kirsten maskeyi burnuma çekti ve hava kanalım kapandı bu yüzden nefes alamadım" diyen 46 yaşındaki oyuncu, serinin belki de en romantik sahnesinin aslında kamera arkasında çok romantik olmadığını belirtti.

Dunst kendisini öpmeye başlayınca tamamen nefes almayı bıraktığını itiraf etti. Maguire, "Oldukça zordu. 'Kes' dediklerinden ben nefes nefese kalmıştım. Adeta işkenceydi. Oksijenin ne kadar önemli o zaman olduğunu anladım" dedi.

Oyuncu, 14 yıl aradan sonra Tom Holland'ın Spider Man'i canlandırdığı 'Spider Man: Eve Dönüş Yok' filminde görünmüştü. Kendisine Amazing Spider Man serisinden Andrew Garfield eşlik etti. Film, Marvel'ın en çok izlenen filmleri arasına girdi.

Tobey Maguireden Örümcek Adam itirafı

Yazarlar