Cadde Tom Hardy: Venom'dan sonra iki ameliyat geçirmem gerekti

Tom Hardy: Venom'dan sonra iki ameliyat geçirmem gerekti

15.08.2021 - 13:12 | Son Güncellenme:

İngiliz aktör Tom Hardy, 'Venom'un (Zehirli Öfke) setinde yaşadığı zorlukları anlattı. Çekimler esnasında bir takım aksilikler yaşadığını söyleyen Hardy, daha sonra iki dizinden de ameliyat olduğunu açıkladı.

Tom Hardy: Venomdan sonra iki ameliyat geçirmem gerekti

Hollywood yıldızı Tom Hardy, 'Venom' (Zehirli Öfke) filmlerine ve yeni projesi 'Havoc' ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Esquire'a konuşan Hardy, 'Havoc' için özel olarak antrenman yaptığını ve yapımın fiziksel olarak gerektirdiği zorluklardan heyecan duyduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Genel bir güç ve kondisyon programı uyguladığını belirten 43 yaşındaki oyuncu, günde bir saat Brezilya jiu-jitsu'su (dövüş sanatı) yaptığını ve film için koreografi çalıştığını söyledi.

"DİZLERİM MAHVOLMUŞTU"
İlk 'Venom' filmini çekerken aksilik yaşadığını söyleyen Tom Hardy, dizlerinden ameliyat olduğunu belirtti ve "Dizlerim mahvolmuştu." diye konuştu.

Dünyaca ünlü oyuncu, filmin ikinci çekimleri başladığındaysa iyileşme sürecinin sekizinci haftasında olduğunu söyledi. Ayrıca şu an durumunun iyi olduğunu ifade eden Tom Hardy, kendisini daha önce hiç olmadığı kadar formda hissettiğini söyledi.

Tom Hardy: Venomdan sonra iki ameliyat geçirmem gerekti

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS