Cadde Tom Holland'dan Emma Watson itirafı

Tom Holland'dan Emma Watson itirafı

02.03.2021 - 13:41 | Son Güncellenme:

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı 'Örümcek Adam' (Spider Man) karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan İngiliz aktör Tom Holland, 'Harry Potter' serisini izlerken Emma Watson'a aşık olduğunu itiraf etti.

Tom Hollanddan Emma Watson itirafı

 Canlandırdığı "Örümcek Adam" (Spider Man) karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Tom Holland, samimi açıklamalarda bulundu.  W Dergisi'ne konuşan 24 yaşındaki Holland, meslektaşı Emma Watson'a olan hayranlığı ve 2022'de yayınlanacak "Uncharted" filmindeki hatalarından bahsetti.

Haberin Devamı

"DURGUNLUK VERİCİYDİ"

Harry Potter'ı izlerken Emma Watson'a aşık olduğunu ifade eden Tom Holland, 30 yaşındaki oyuncu için, "Harry Potter ve Ateş Kadehi (Harry Potter and the Goblet of Fire) filminde pembe bir elbise giyiyordu. Benim açımdan akla durgunluk vericiydi" ifadelerini kullandı.

Tom Hollanddan Emma Watson itirafı

"ROBERT DOWNEY JR.'I GÖRDÜĞÜMÜ ZANNETTİM"

Örümcek Adam seçmelerinde Robert Downey Jr.'ı dublörü ile karıştırdığını belirten genç oyuncu, "Belli ki gergindim. Yani, eğer gergin olmasaydım garip olurdu. Neyse ki, garip biçimde, o gün endişemi alıp götüren bir şey yaşandı. Seçme odasında Downey Jr.'ı gördüğümü zannettim ve gidip kendini tanıttım. Ama hatırladığım gibi görünmediği için bir şeylerin garip olduğunu olduğunu fark ettim. Yine de 'Sizinle tanışmaktan memnun oldum' diyerek elini sıktım. Tam o anda, Downey Jr. kapıdan içeri geldi ve baştan beri dublörüyle lafladığımı anladım" dedi.

Haberin Devamı

Holland, şansına bu olay gerginliğinin geçmesini ve gerçek Downey Jr.'la biraz daha sakin ve kendini toplamış şekilde tanışmasını sağladığını söyledi.

"KENDİMDEN ŞÜPHE DUYDUM"

Tom Holland, 2022'de seyirciyle buluşacak "Uncharted" filminde 'Nathan Drake' karakterini canlandırırken kendinden şüphe duyduğunu ifade etti.

İngiliz aktör, sözlerine; "İyi görünüyor muyum?' diye düşünmeye başladığınızda oyunculuk, bir karakteri canlandırmaktan başka bir şeye dönüşür. Uncharted'da performansımın belli kısımlarında, 'Şimdi iyi görünmek istiyorum. Bunun benim havalı anım olmasını istiyorum' diye düşünmenin büyüsüne kapıldığım zamanlar oldu. Karakterimin bir aksiyon kahramanı olması gerekiyor. Bakın, onu izlemedim bu yüzden başarılı olup, olmadığımı bilmiyorum ama bundan önemli bir ders çıkardım. Bu muhtemelen bir daha asla yapmayacağım bir hataydı" diye devam etti.

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS