Cadde TOZLUYAKA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Tozluyaka dizisi nerede çekiliyor, hangi gün?

TOZLUYAKA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Tozluyaka dizisi nerede çekiliyor, hangi gün?

07.07.2022 - 19:02 | Son Güncellenme:

Tozluyaka dizisi, diziseverlerin beğenisine sunuluyor. Dizinin başrollerinde ise birbirinden genç isimler yer alıyor. Tozluyaka dizisinde iki farklı dünyada yaşayan grubun sarsılmaz dostlukları anlatılıyor. Dizi FOX ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Peki, Tozluyaka dizisi hangi gün, nerede, hangi semtte çekiliyor?

TOZLUYAKA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Tozluyaka dizisi nerede çekiliyor, hangi gün

FOX ekranlarında yayın hayatına başlayan Tozluyaka dizisinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar gibi isimler oyunculukları ile ekranlarda fırtınalar gibi esecek. Dizinin yönetmenliğini Semih Bağcı yürütürken senaryosu da Yekta Toruna'a aittir. İşte, Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

TOZLUYAKA KONUSU

Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına… Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulüme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… Bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı.

TOZLUYAKA OYUNCULARI

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak.

TOZLUYAKA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların heeycan yaratan gençlik türündeki dizisi Tozluyaka, İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un Beykoz ilçesinde, Sancaktepe Abdurrahman Gazi mahallesi Külliye caddesindeki farkllı noktalarda çekimleri yapılıyor.