CaddeTRANSPARANLAR YABANCILARA KALDI

TRANSPARANLAR YABANCILARA KALDI

23.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Demet Akalın’a hazırladığı kıyafetlerle adından söz ettiren modacı Süleyman Demirel, ilk defilesini önceki akşam Swissotel’de yaptı.

TRANSPARANLAR YABANCILARA KALDI

Sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok ismin katılımıyla gerçekleşen defilede, yabancı mankenler göğüs dekolteli, transparan kıyafetler giyerken yerli mankenler daha kapalı kıyafetleri tercih etti. Defilede yer alan yerli mankenler arasında Selda Car, Nur Gümüşdoğrayan, Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk, Ülkü Taşkın ve Gülşin Diker vardı.

Haberin Devamı

Eski düşmanlar dost oldu
Yıllar önce Özcan Deniz’le birer yıl arayla aşk yaşayan Esin Moralıoğlu ile Ebru Destan’ın küslükleri önceki gece bitti. O günden beri hiç yanyana gelmeyen ikili, defilede karşılaşınca birbirlerine sarılıp hasret giderdi.

EVLENiRSEK BOŞANIRIZBillur Kalkavan, davete genç basketbolcu sevgilisi Buğra Bahadırlı ile katıldı. Oldukça mutlu görünen Kalkavan, “10 aydır güzel bir beraberliğimiz var. Evlenmeyi asla düşünmüyoruz. Böyle de çok mutluyuz. Evlenirsek boşanırız” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler